Puck Roest
Puck Roest Entertainment 26 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

George Michael was inspiratie voor Carpool Karaoke

Iedere keer als talkshowhost James Corden iemand uitnodigt in zijn auto voor een potje karaoke, wordt het een groot succes. Maar weinig mensen weten dat zanger George Michael mee heeft geholpen aan het ontwikkelen van de sketch van de talkshow. Michael overleed zondagavond op 53-jarige leeftijd en veel fans delen nu de eerste editie van Carpool Karaoke.

Het zogeheten Carpool Karaoke is al lange tijd een onderdeel van de talkshow van de Britse Corden. Nadat vrijwel alle zangfilmpjes in de auto viral gingen, besloot Corden er een los programma van te gaan maken. George Michael was de allereerste gast van cabaretier James Corden en zei tegen Corden dat hij hier een terugkerend onderdeel van moest maken. „Ik hou al zo lang ik het me kan herinneren van George Michael. Hij was een ware inspiratie, altijd zijn tijd vooruit”, schreef Corden dan ook op Twitter.

Supersterren

Inmiddels heeft Corden al verschillende topsterren mogen rondrijden. Zoals Lady Gaga, Mariah Carey en Chris Martin. Maar ook niemand minder dan First Lady Michelle Obama stapte in de auto van de Britse komiek.

Maar in de eerste editie zien we dus George Michael een paar nummertjes zingen met Corden. Toegegeven, er zitten iets minder camera’s in de auto waardoor de montage er iets minder gelikt uit ziet, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. En natuurlijk is het mooie manier om stil te staan bij het verlies van deze artiest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.