Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 23 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Afschuw over ‘kinderhatend’ koppel in Baby te Huur

Kijkers hebben met verbazing gereageerd op de laatste uitzending van het programma Baby te Huur op NPO 3. Met name de manier waarop het koppel Melanie en Philippe met hun ‘huurkind’ Lorenzo om gingen, heeft tot veel verbaasde en soms zelfs boze reacties geleid op social media.

De 20-jarige Phil en zijn 17-jarige vriendin Mel steken al sinds aflevering 1 niet onder stoelen of banken dat ze het ouderschap zwaar vinden. Zo was Phil al eens de naam van het kind vergeten en is Mel eigenlijk de hele tijd chagrijnig.

Deze keer was het goede humeur van Mel wel heel ver te zoeken. Ze noemde leenkindje Lorenzo meerdere keren irritant, zei dat hij stonk, liet hem bijna onder de bus lopen en troostte hem niet toen hij huilde omdat ze het een toneelstukje vond. Kijkers wisten niet wat ze zagen, zo blijkt uit reacties op social media.

https://twitter.com/lindasberg/status/801158706700263424

Uit de reacties op het programma te zien, maken veel kijkers zich zorgen om de veiligheid van de kinderen. Achter de schermen kijkt echter altijd een pedagoge mee. Aan het voorstukje naar de aflevering van volgende week te zien, worden de tijdelijke ouders dan geconfronteerd met hun gedrag.

https://www.youtube.com/watch?v=MNbCzojvHDA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.