Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Entertainment 5 okt 2016 / 12:03 uur

Justin Bieber gespot in Albert Heijn in Amsterdam

Het land staat op zijn kop, want Justin Bieber is in Amsterdam gesignaleerd. Niet in een coffeeshop of een of andere luxueuze club; nee de zanger deed samen met zijn beste maatje Martin Garrix gewoon boodschappen bij Albert Heijn Gelderlandplein in Amsterdam.

Op Twitter explodeert het nieuws dat Bieber in Nederland gespot is en je hem – als je een beetje mazzel had – letterlijk tegen het lijf kon lopen. ,,Ze hadden geen beveiliging, niets bij zich”, zegt de manager van het filiaal tegen Metro. „De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten.”

Martin Garrix en Justin Bieber in Albert Heijn Gelderlandplein. / Twitter
Martin Garrix en Justin Bieber in Albert Heijn Gelderlandplein. / Twitter

Wat de zanger kocht? „Eten en bier. Een vrouw die achter hem stond klampte hem aan, maar hij leek het niet heel vervelend te vinden. Al mijn dertig medewerkers stonden op een afstandje in de winkel te kijken. Genieten!"

Justin Bieber staat aanstaande zaterdag en zondag in een uitverkocht GelreDome, maar is blijkbaar al veel eerder naar Nederland gekomen om hier te relaxen met zijn maatje Martijn Garritsen (zoals Martin Garrix echt heet).

https://twitter.com/i/status/783412210701852672

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Justin Bieber gespot in Albert Heijn in Amsterdam
Sluiten