Remco Visser
Remco Visser Entertainment 20 aug 2016 / 20:48 uur

Lowlands krijgt verrassing van Jett Rebel

De aankondiging ‘Don’t Die on me Now’ in het Lowlands-programmaboekje: met die mysterieuze zin moesten de festivalbezoekers het tot vanavond doen. De geheimzinnige act bleek zaterdagavond echter te staan voor de titel van het nieuwe album van Jett Rebel, dat hij in Biddinghuizen in zijn geheel kwam spelen.

Helemaal geheim was het verrassingsoptreden niet meer, nadat Jett Rebel zelf vrijdag zijn mond voorbij praatte op 3FM. Ook het Lowlandspubliek bleek goed op de hoogte. Al ruim voor aanvang van het optreden stond de India-tent tot de randen toe vol met nieuwsgierigen.

Integraal

‘Het grootste mysterie van dit weekend gaat zich nu voor u ontrafelen’, sprak de presentator bezwerend. Toen hij onder luid gejuich de woorden Jett Rebel riep, barstte de tent uit in een daverend applaus. Het daarop volgende uur speelden de zanger en zijn band het album Don’t Die on me Now van begin tot einde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lowlands krijgt verrassing van Jett Rebel
Sluiten