Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 21 jul 2016 / 11:36 uur

The Pretender (Foo Fighters) hét festivalnummer

The Pretender van Foo Fighters is gekozen tot de allerbeste song om op een festival te spelen. Dat besloten de lezers van Metro en luisteraars van Waveradio.nl de afgelopen weken bij het stemmen voor de Metro Festival Top 100.

Behalve Dave Grohls Foo Fighters hebben ook Royal Blood, The Killers, Editors, Nirvana, Arctic Monkeys, Mumford and Sons, Pearl Jam, Underworld en Nothing But Thieves (in willekeurige volgorde) de Top 10 van de Metro Festival Top 100 gehaald.

Luisteren?

De hele lijst vind je vrijdagmorgen om 10.00 uur op Metronieuws.nl. Vanaf dat tijdstip tot en met 17.00 uur is de hele lijst te beluisteren op Waveradio.nl, het online station van Radio Veronica. Alvast van The Pretender genieten? Dit is een versie van het Britse Readingfestival in 2012:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Pretender (Foo Fighters) hét festivalnummer
Sluiten