Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 13 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Gordon voorspelt: Mooiste album komt eraan

Gordon is maandag begonnen met het opnemen van zijn allerlaatste album en het einde van zijn muzikale carrière belooft wat.

Op zijn Facebookpagina laat de geboren Amsterdammer weten: „Het wordt misschien wel het mooiste wat ik ooit heb opgenomen. Samen met het Metropole Orkest neem ik dus afscheid met een knal.” Tegen ‘alle haters’ voegt hij gelijk toe: „Succes met je karakter en probeer eens wat goeds te doen voor je medemens.”

Bakken van kritiek

Gordon meldde bovendien dat hij met opgeheven hoofd de studio binnenstapte. „Vol trots, ondanks alle zure bakken van kritiek, beledigingen via de media of andere kwetsende en vooral grievende vooroordelen die hebben geleid tot het systematische boycotten van mijn muziek.”

Vooruit, nog een keertje dan: Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn uit 1992:

De zanger, die tegenwoordig ook koffiezaken heeft, krijgt op zijn Facebook veel bijval. „Top Gordon! Goed dat je schijt aan de rest hebt”, vindt Suzanne Siemensma – Ploum. „Wees trots op jezelf! Na 25 jaar ben jij diegene die nog altijd overeind staat”, meldt Karin Mooibroek. En Lizzy Kuipers: „Je bent een kanjer, ik heb al je cd’s.”

Tegengeluiden zijn er deze keer amper. Nuray Keijzer bijvoorbeeld: „Hij doet zelf niks anders. Ik vind Gordon leuk, maar hij beledigt zelf ook genoeg mensen.” „Wie kaatst kan de bal verwachten”, vindt Marijke Stuurman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.