Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 21 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Slotscène Grease nagedaan op kermis de Dam

Kermisgangers op de Dam keken woensdagavond verrast op toen dansers in bonte kleuren de attracties veroverden en You’re The One That I Want door de speakers schalde. De cast van de musical Grease vierde dat men in Amsterdam is aangekomen om de tournee af te sluiten.

Castfoto: Levin & Paula Photography.

Dat gebeurde door de slotscène van de beroemde film na te doen. Ook Metro-lezeres Sterre Vanhoutte uit Zaandijk had wat te vieren. Zij won een prijsvraag om met de hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch en haar idool Tim Douwsma een rondje in het reuzenrad te mogen. Ze nam haar moeder Roelien mee.

RAI

Tot en met 30 april is Grease in de RAI te zien. Kaartjes voor deze show van Albert Verlindes Stage Entertainment zijn onder meer te verkrijgbaar via www.greasedemusical.nl/metro. Kom je op die wijze aan je ticket, dan maak je nog kans op een prijs (bijvoorbeeld een backstagetour). Ga je niet? Dan moet je het doen met deze laatste beelden van Grease in Amsterdam.

Castfoto: Levin & Paula Photography.

Hier zie je een video van het Greasefeest op de Dam, gemaakt door BackStageNow.nl:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.