Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 13 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Gouden Kooi-ster Amanda keert terug met realityshow

Het moment waar sommige mensen al jaren op wachten: Amanda Balk (die je misschien nog wel kent uit De Gouden Kooi) is binnenkort weer op de televisie te zien. De dame krijgt, samen met haar zus en een vriendin, een eigen realityshow bij LINDA.tv.

Amanda verklapte het nieuwtje aan Privé. Het is nog niet duidelijk hoe de realityshow gaat heten, maar wel dat de zes uitzendingen gevuld worden met het spannende leven van Amanda, haar zus Danielle en haar beste vriendin Kasia. Volgens Amanda wordt het net zoiets als Keeping Up With the Kardashians. We krijgen dus een kijkje in het jetsetleventje van de realityster, die op dit moment in Amsterdam woont.

Naast haar deelname aan De Gouden Kooi (een programma dat werd uitgezonden van oktober 2006 tot en met mei 2008), kennen we Amanda voornamelijk als de ex-vriendin van Afrojack. Met hem kreeg ze dochter Vegas, die nu alweer 4 jaar oud is. Na De Gouden Kooi deed Amanda ook nog mee aan Echte Meisjes in de Jungle, waar vooral de scène waarin ze in een bitchfight met Michella Kox belandde, bekend werd.

https://www.youtube.com/watch?v=2PB9U5Lpd8I

Op dit moment is Amanda dolgelukkig met haar vriend Stavros Tsatsos, die haar kortgeleden ten huwelijk vroeg.

https://www.instagram.com/p/BDD-Brel-yj/

https://www.instagram.com/p/BDkrFvwl-xs/

https://www.instagram.com/p/BDl8QC1l-_I/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.