Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 23 apr 2016 / 12:55 uur

Birdy verrast reizigers op Amsterdam Centraal

Zangeres Birdy heeft reizigers op station Amsterdam Centraal op een verrassingsoptreden getrakteerd. De Britse zangeres kroop zaterdagmiddag achter de publieke piano in de hal van het station. Ze deed alvast een warming-up voor haar optreden van vanavond in Paradiso.

Surprise gig at Amsterdam Central Station. Discover my new album 'Beautiful Lies' here -> https://lnk.to/BeautifulLiesLiveLF

Gepostet von Birdy am Samstag, 23. April 2016

Een uurtje voordat het verrassingsoptreden plaatsvond, plaatste ze een aankondiging op Facebook. „Ik zal om 12:00 uur optreden, ik hoop jullie daar te zien!”, schreef Birdy. Ze zong drie liedjes, waaronder haar nummer 1-hit Skinny Love.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Birdy verrast reizigers op Amsterdam Centraal
Sluiten