Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 30 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Wereldster Diplo exclusief op Mysteryland

Wereldster Diplo, dj ook van Major Lazor en winnaar van twee Grammy’s, sluit Mysteryland dit jaar af. Afrojack mag als laatste artiest op de eerste Mysterylanddag de mainstage betreden. Dat meldt de organisatie, die woensdag met veel informatie naar buiten komt, aan Metro.

Zeker zijn op dit moment ook Martin Garrix, Robin Schulz, Galantis, Dave Clarke, Seth Troxler en Wildstylez. Diplo, de man die met Major Lazor de wereldhit Lean On scoorde, komt exclusief naar Mysteryland.

Diplo naar Mysteryland
Dj Diplo. / Ernenst Mastrascusa | EPA

Het dance-evenement wordt op 27 en 28 augustus op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer gehouden. Voor de tweede keer is het festival, dat (sinds 1993!) het langst lopende dancefestival ter wereld is, meerdaags. Vorig jaar verkochten alle campingtickets binnen twee uur uit. Bezoekers die zo’n ’slaapticket’ weten te bemachtigen, mogen van vrijdag tot en met maandag op de Holy Ground Camping bivakkeren, inclusief pre- en afterparty.

Duurzaamheid

Mysteryland focust zich niet alleen op elektronische muziek, maar ook op kunst cultuur, talent en duurzaamheid. Het Nederlandse festival kent twee buitenlandse editie: in Chili en het Woodstockterrein in Amerika.

De voorverkoop begint donderdag via www.mysteryland.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.