Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 31 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Musicals in Concert gaat de theaters in

Na twee versies in de Amsterdamse Ziggo Dome, gaat Musicals in Concert de grote theaters in Nederland in. Bekende musicalnamen als Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Vajèn van den Bosch, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen en Tony Neef stappen vanaf januari in de tourbus.

Hits van weleer

Musicals in Concert is een door Stage Entertainment bedachte vorm: grote musicalsterren zingen grote musicalhits van weleer. Hoe simpel die vorm ook, duizenden mensen kwamen de afgelopen twee jaar naar de grootste concertzaal van Nederland. Maurice Wijnen (Stage) was na versie 1 een blij man:

De theatervorm wordt veel intiemer, meldde producent Albert Verlinde donderdag. „Ik verwacht een fantastische avond uit met deze topcast, aangevoerd door grande dame Simone Kleinsma.”

Behalve genoemde cast ziet het theaterpubliek ook een live-band op de bühne. Verlinde belooft dat titels als Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en The Bodyguard de revue zullen passeren.

Musicals in Concert
Musicalpubliek in Ziggo Dome.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.