Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Wendy van Dijk: ‘Ik heb nooit cocaïne gebruikt’

Wendy van Dijk heeft zondag in Carlo’s TV Café ontkend ooit in haar leven cocaïne te hebben gebruikt.

Wendy van Dijk was zondag de sidekick van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café en deed voor het eerst de uitspraak dat ze nooit in haar leven cocaïne gebruikt heeft. „Omdat het zo niet bij me past. Ik heb dat spul nog nooit aangeraakt, in mijn hele leven niet. Ik ben een gezondheidsfreak. Ik doe aan yoga en gezonde voeding, daar sta ik voor, ook met mijn blad”, zegt Van Dijk nog steeds zichtbaar verbaasd tegen Carlo Boszhard.

Kortgeding

De presentatrice won in oktober een kortgeding tegenhet blad Quote, dat publiceerde dat Van Dijk zou zijn afgekickt van cocaïne. Van Dijk vond het gerucht belachelijk en spande een rechtszaak tegen het blad aan, die ze won. In meerdere televisieshows kwam Van Dijk aan het woord over de zaak, maar nergens ontkende ze dat ze ooit cocaïne gebruikt heeft, tot afgelopen zondag.

„Het was bizar wat er allemaal gezegd werd en waar wij, ook Erland (haar man, red.), van beschuldigd werden. Mijn bek viel open. Het was heel raar, maar ik dacht: ik ga hier nu voor opstaan, zeker met mijn kinderen. Wat moet Sem horen op de middelbare school? Dat kan toch niet?”, wil Van Dijk er nog over zeggen tegen Boszhard.
De presentatrice gaf in het interview met Carlo Boszhard verder aan een punt achter het onderwerp te willen zetten. De hele uitzending van Carlo’s TV Café, inclusief het interview met Wendy van Dijk, is hieronder terug te zien vanaf 12.55.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.