Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 9 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Drie nieuwe dames voor K3 gevonden

We hoeven niet langer in spanning te zitten: de nieuwe K3 is gisteravond na een zenuwslopende wedstrijd eindelijk bekend. De Nederlandse blondine Klaasje en de Belgische roodharige Hanne en donkerharige Marthe vormen voortaan de nieuwe K3.

De zangeressen wonnen vrijdagavond de talentenjacht K3 zoekt K3 die in Nederland live te zien was bij SBS6. De stemmen van de jury en de kijkers telden allebei voor 50 procent mee. Tijdens de show zongen de finalisten vijf nieuwe nummers van K3.

Meteen aan de bak

Klassiek conservatoriumstudente Klaasje (20) uit Amsterdam volgt de Nederlandse Josje Huisman op. De roodharige Karen wees studente communicatiewetenschappen Hanne (21) uit Mechelen aan als haar opvolger, de donkerharige Marthe (19) uit Kontich kreeg uit de mond van Kristel te horen dat ze haar mag opvolgen. Marthe was student verzorging. De nieuwe K3-zangeressen moeten meteen aan de bak. Zaterdag hebben ze al een fotoshoot en beginnen de voorbereidingen voor de tournee. Ook gaat de nieuwe K3 een cd inzingen.

De finale van de talentenjacht is door bijna 1,9 miljoen kijkers gevolgd, meldt de stichting KijkOnderzoek. Daarmee was het programma bijna het best bekeken, op RTL4’s The Voice of Holland – The Battle (2,2 miljoen kijkers) en het NOS Journaal van 20 uur (2,1 miljoen kijkers) na.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.