Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 22 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Musical Grease: 100.000 tickets

Zangeres en presentatrice Monique Smit verraste donderdagavond de cast van Grease. Nou ja, zomaar… Ze kwam de musicalacteurs, waaronder de hoofdrolspelers Vajѐn van den Bosch en Tim Douwsma, vertellen dat voor hun voorstelling de 100.000e kaart is verkocht. Dat deed de Volendamse in het theater van Almere.

Tim Douwsma

Smit is een vriendin en collega van Tim Douwsma, waarmee ze samen zong. De John Travolta van 2015, die momenteel ook in Expeditie Robinson te zien is: ,,Het is fantastisch om te zien dat het publiek zo enthousiast is over Grease en de kaartverkoop zo goed gaat. Grease is mijn eerste musical en ik vind het echt geweldig om te doen. Dat er nu al 100.000 tickets zijn verkocht is bijzonder, we spelen elke avond voor volle zalen en dat maakt het nóg leuker.”

De huidige Grease van Stage Entertainment is de derde versie sinds 1997 in Nederland. In 1978 werd de titel wereldberoemd door de film met John Travolta en Olivia Newton-John, nog eerder was Grease te zien als musical op Broadway in New York. Metro en Grease hielden in september rond de première een selfiesactie waarbij de winnaars een meet & greet met Van den Bosch en Douwsma konden winnen.

https://www.youtube.com/watch?v=3nEj9nmBdek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Musical Grease: 100.000 tickets
Sluiten