Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 okt 2015 / 18:07 uur

Kijker verbaast zich over drankgebruik Hazes jr.

Ruim 1,2 miljoen mensen zagen woensdag het interview dat Peter van der Vorst deed met André Hazes jr. bij Van Der Vorst Ziet Sterren. Menig kijker van het programma verbaasde zich over het drankgebruik van Hazes jr.

Aan het begin van het interview met Peter van der Vorst zegt André Hazes jr. graag kinderen te willen. De zanger geeft aan sommige dingen wel anders te willen doen dan zijn vader. „Ik zou iets minder drinken bijvoorbeeld”, geeft de 21-jarige zanger als voorbeeld.

Enkele seconden later zien we echter dat André Hazes jr. ook wel graag een biertje lust. De zanger drinkt standaard voor, tijdens en na optredens. „Daar ben ik ooit mee begonnen en het gaat gewoon goed op die manier. Het is niet zo dat ik er veel nodig heb, maar ik drink er altijd drie van tevoren en eentje tijdens het optreden. Dan is het cirkeltje weer rond”, zegt Hazes jr. tegen Van der Vorst, waarop hij bevestigt dat dit ritueel zich ook herhaalt bij drie optredens op een avond.

Twitterend Nederland verbaasde zich over het drankgebruik van de jonge Hazes, maar zegt ook veel sympathie te hebben voor zijn openheid in het interview. Zo vertelt Hazes jr. openlijk over de breuk met zijn moeder en zus en over zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijker verbaast zich over drankgebruik Hazes jr.
Sluiten