Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 27 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

BBC-special Adele komt ook op Nederlandse buis

Weer een roddel over Adele die bevestigd wordt: de zangeres krijgt inderdaad een eigen show op BBC, die ook wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie.

De roddel ging al een tijdje, maar nu is het echt zeker: dinsdag maakte BBC via een persbericht bekend dat Adele inderdaad een eigen show op de zender krijgt: Adele Live in London. De special van een uur wordt in november uitgezonden op BBC One en gepresenteerd door Graham Norton. Daarnaast maakte BBC bekend dat de rechten voor de show ook verkocht zijn aan de VARA, NPO3. We kunnen de special dus ook op de Nederlandse televisie verwachten.

Adele gaat met Norton praten over haar leven en carrière. Maar waar we natuurlijk allemaal echt op zitten te wachten, is het televisieoptreden met niet alleen oude tracks, maar ook gloednieuwe nummers van haar aanstaande album 25.

„Ik kan niet wachten tot de show. BBC is altijd goed voor mij geweest de afgelopen jaren en Graham en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden, dus het wordt gezellig”, zegt Adele. De televisiespecial Adele Live in London wordt het eerste televisieoptreden van Adele sinds de 85e Academy Awards in februari 2013, waar ze het destijds het nummer Skyfall ten gehore bracht.

Via een loting kun je kaarten voor het evenement in Londen krijgen. Registreren kan vanaf woensdag 28 oktober om middernacht via www.bbc.co.uk/music.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
BBC-special Adele komt ook op Nederlandse buis
Sluiten