Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 27 sep 2015 / 16:00 uur

Euvgenia deze keer boos op choreografen

Euvgenia Parakhina was wederom niet in haar hum tijdens de opnames van Dance Dance Dance. De Russische kreeg het tijdens de repetities aan de stok met haar twee choreografen.

Lees ook: Euvgenia: Ik word kwaad bij onderwaardering

Euvgenia Parakhina werd zaterdagavond opnieuw volop besproken op social media. Euvgenia leek het nogal moeilijk te hebben met haar choreografie van die week. De Russische kreeg het vervolgens aan de stok met haar choreografen, die volgens Euvgenia respectloos met haar omgaan.
De twee choreografen, Zack Reece en Mattia Tuzzolino, zaten volgens Euvgenia alleen maar op hun telefoon te kijken. „Ik heb geen zin om te werken met twee homo’s die op de grond zitten en alleen maar dingen tegen mij zeggen”, zei Euvgenia in een reactie over haar chagrijnige houding naar de twee heren toe.

Twitterend Nederland kon de houding van Euvgenia niet waarderen. Veel mensen vinden het gebruik van het woord ‘homo’s’ in deze context respectloos.

https://twitter.com/i/status/647844194267070464

Timor Steffens, jurylid in Dance Dance Dance, zorgde voor een goed gesprek tussen de twee partijen, waarin de choreografen eveneens hun onvrede uiten over de houding en het vele te laat komen van Euvgenia. De ruzie lijkt opgelost, maar uiteindelijk was Euvgenia degene die Dance Dance Dance zaterdag moest verlaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Euvgenia deze keer boos op choreografen
Sluiten