Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 12 apr 2015 / 11:50 uur

Paskal Jakobsen zonder Bløf theaters in

Bløf-zanger Paskal Jacobsen gaat volgend jaar op tournee zonder zijn succesband. Hij maakt een soloprogramma (Stedentrip) en zingt dan nummers van onder meer Maarten van Roozendaal, Thé Lau, Bram Vermeulen en Ramses Shaffy.

Spannend

De songs zijn nummers waarmee de Zeeuw een bijzondere band heeft, maar zelden heeft laten horen. Het is voor het eerst dat Paskal Jacobsen zonder Bløf het podium betreedt. ,,Het zal wennen zijn, ik vind het spannend", zegt hij dan ook. ,,Ik heb voor deze tour een begeleidingsband van bevriende muzikanten."

Lees ook: Weekendkaarten Bløf-festival Concert at Sea uitverkocht.

En Bløf dan? Geen zorgen, meldt de zanger. ,,We hebben genoeg mooie plannen, maar de eerste helft van 2016 is voor de band een rustige periode. Er is dus ruimte in de agenda om wat anders te doen.

Middelburg

Kaarten voor Stedentrip zijn vanaf eind mei verkrijgbaar via de zalen. Jakobsen speelt vanaf 17 februari onder meer in Middelburg (start), Nijmegen, Haarlem, Leiden, Groningen, Waalwijk, Amsterdam (Kleine Komedie), Deventer en Eindhoven (slot).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paskal Jakobsen zonder Bløf theaters in
Sluiten