Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 23 mrt 2015 / 07:40 uur

Julia: eerste trailer spektakel Ahoy

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteert in juni Julia in Rotterdam Ahoy, meldde Metro al eerder. Een show, waarin een klassiek liefdesverhaal wordt verteld middels symfonische muziek, dans, zang en luchtacrobatiek. Nu is de trailer dáár.

Om een nieuw publiek aan zich te binden, verlaat het Rotterdams Philharmonisch Orkest thuisbasis De Doelen om op 12 en 13 juni iets verderop in Ahoy neer te strijken. Orkestinnovator Mike Schäperclaus bedacht het idee van de ‘adembenemende show’. Guy Caron, de man die Cirque du Soleil groot maakte, brengt Julia tot één geheel.

Kraayenhof

Naast, uiteraard, het Rotterdams Philharmonisch Orkest zelf, doen dansers en acrobaten van wereldniveau uit verschillende landen mee. Maar niet alles komt van ver. Zo vormen studenten van dansopleiding Codarts uit Rotterdam het ensemble en Carel Kraayenhof, de muzikant die koningin Máxima bij haar huwelijk emotioneerde, krijgt een solorol. Bovendien praat musicalster en dansgrootheid Stanley Burleson Julia aan elkaar.

Informatie over de voorstellingen en tickets: www.beleefjulia.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Julia: eerste trailer spektakel Ahoy
Sluiten