Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 19 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Extra zomertour Sound of Music

The Sound of Music krijgt de komende zomer zes extra speelweken wegens een grote vraag naar kaarten. De musical trok al 150.000 kijkers. Dat maakte Albert Verlinde donderdag bekend.

Fusieshow

Met Anouk Maas in de hoofdrol van Maria, begon The Sound of Music het afgelopen najaar als voorstelling van Albert Verlinde Entertainment. Met de fusie ‘Van den Ende / Verlinde’ ging de show mee naar Stage Entertainment Nederland.

Lees ook: Metro’s recensie over The Sound of Music.

Acteurs als Anouk Maas, Ad Knippels, Maaike Widdershoven en Vajèn van den Bosch (komend seizoen de hoofdrol in Grease) zouden tot en met 23 mei door het land toeren. Nu komen daar zes zomerweken bij, onder meer in Carré Amsterdam en de Nieuwe Luxor in Rotterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.