Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 23 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Carice van Houten is blij met haar ‘nieuwe’ tanden

Carice van Houten heeft er geen boodschap aan dat half twitterend Nederland een mening over haar ‘nieuwe’ tanden heeft. Dat liet de actrice maandag weten in de ochtendhow van Giel op 3FM. Veel mensen hadden het na haar verschijning in De Wereld Draait Door vorige week over het veranderde gebit van Van Houten.

Carice van Houten en haar tanden
Carice van Houten en haar tanden

Gaatjes

“Er zijn toch ook andere dingen waar je je druk over kunt maken?”, aldus Van Houten. “Ik had al jarenlang een probleemgebit met veertien gaatjes en dan weer in m’n voortanden. Ik dacht: fuck it, ik ga het gewoon een keer goed laten doen.”

Nederlands

Dat gaat niet zo maar in Nederland, zo valt haar op. “Je mag in Nederland niets laten veranderen. Je mag niet iets anders doen, je moet hetzelfde blijven. Ik ben er heel blij mee, dus als mensen er problemen mee hebben, is het jammer.”

Hollywood

“Mensen denken dat het de druk van Hollywood is, maar Hollywood heeft er geen fuck mee te maken. Ik heb het puur voor mezelf gedaan. Hollywood zou willen dat ik het veel witter had gemaakt.”

‘Fear Not’

Van Houten was vorige week bij DWDD en maandagochtend bij Giel om over haar samenwerking met de Haarlemse singer-songwriter Michael Prins te praten en hun gezamenlijke single ‘Fear Not’ te laten horen. Het duet staat op Prins’ nieuwe album A Dreamer’s Dream is Forever to be Yours dat in april verschijnt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.