Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 jan 2015

Yolanthe zet huis Volendam in de uitverkoop

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft haar woning in Volendam wederom in de verkoop gezet. Ze haalde het huis vorig jaar van de markt, maar probeert mogelijke nieuwe bewoners nu te verleiden met een verkoopprijs van 289.000.

Moeder

Dat meldde de website Bekende Buren woensdag. Het voormalige huis van de moeder van Yolanthe staat al drie jaar in de verkoop. Het Volendamse stulpje heeft drie slaapkamers, een open keuken en een dakterras.

Opgeknapt

De prijs betekent een verlaging van 36.000 euro ten opzichte van de verkoopprijs afgelopen mei. Yolanthe heeft het huis volgens de website bovendien opnieuw aangepast om het beter verkoopbaar te maken. De huidige inwoonster van Istanbul kocht de woning in 2008 voor 258.500 euro.

Hier zie je de foto’s van het huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Yolanthe zet huis Volendam in de uitverkoop
Sluiten