Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 15 jan 2015 / 17:00 uur

Boegeroep en gejuich om nieuwe coaches The Voice

Anouk en Miss Montreal zijn de nieuwe coaches van The Voice of Holland. Dat levert heel wat gespreks- en scheldstof op.

De stem van Nederland klonk gisteren vanaf het toetsenbord luid en duidelijk. De reden: RTL maakte de vervangers van Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange als coaches van The Voice of Holland bekend. In seizoen 6 zitten Anouk en Miss Montreal op de draaiende stoelen. Ali B en Marco Borsato blijven wel als coach aan de tv-talentenjacht verbonden.

Grote bek

Op Metro’s Facebook lieten lezers weten nu al naar The Voice uit te kijken, maar gingen ook tirades over het web. ,,Nog een reden om niet meer te kijken. Het is sowieso al doorgestoken kaart en nu gaan ze uitgerangeerde B-artiesten met een grote bek in de jury zetten", laat Leonie Lussenburg fijntjes weten. ,, S….s..sss..uper!", is Gerben Groot heel wat positiever en korter.

Hij verwijst met zijn post naar het stotteren van Miss Montreal (Sanne Hans). Veel lezers zien een stotterend jurylid niet zitten, al jureert ze al enkele jaren in De Beste Singer Songwriter van Nederland. ,,Ik neem het wel op en spoel haar commentaar door", laat Iris van Harrewijn weten.

Vet zeg

Anderen nemen het juist voor Miss Montreal op. En ook voor Anouk, die ‘aandachtstrekker en kinderfeestjesverpester voor de kiezen krijgt’. ,,Vet zeg! Eindelijk harde en eerlijke woorden van Anouk en een echt muziekhart van Miss Montreal", vindt Davey Hendriks.

Alle recties: Metro’s Facebook.

Programmadirecteur Erland Galjaard is dolbij met de nieuwe dames. ,,We zijn heel blij dat we met Anouk en Miss Montreal niet alleen twee geweldige nieuwe coaches mogen verwelkomen, maar ook weer twee vakvrouwen die een voorbeeld zijn voor vele muzikanten en zangers."

The Voice of Holland seizoen 6 is na de zomer te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boegeroep en gejuich om nieuwe coaches The Voice
Sluiten