Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 12 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

BLØF: Miss Montreal, jij speelt op ons festival

Miss Montreal speelt op de tiende editie van het festival Concert at SEA. Ze werd maandagochtend verrast door BLØF-zanger Paskal Jakobsen in het Radio 3FM-programma GIEL.

Eerder was al bekend dat Lenny Kravitz, Counting Crows, Racoon, Dotan, Typhoon en gastheer BLØF op het tweedaagse festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen. De kaartverkoop van het festival is inmiddels gestart.

Lees ook: Lenny Kravitz speelt aan de Zeeuwse kust.

Paskal Jakobsen en Miss Montreal waren samen te gast bij GIEL om hun nieuwe duet Ik Zoek Alleen Mezelf te promoten. De zanger van BLØF verraste Miss Montreal met de mededeling dat ze een plekje hebben ingeruimd voor de zangeres en haar band. Het is de tweede keer dat Miss Montreal geprogrammeerd is op het Zeeuwse festival.

Concert at SEA wordt gehouden op de Brouwersdam in Zeeland met uitzicht op de Noordzee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.