Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 15 nov 2016 / 20:10 uur

Mijn hometown

Ik was de hele dinsdag in mijn hometown Rotterdam.

De relevantie? Kom ik op terug.

Ik las dat onze grootste fanboy van de Turkse dictator Erdogan, Frans Timmermans, vanuit Brussel meldde dat de Turkse geestelijk leider Fethullah Gülen wel degelijk achter de mislukte staatsgreep in Turkije zat. Lees: Erdogan heeft volgens Timmermans groot gelijk dat-ie al die advocaten, leraren, politieagenten, rechters en weet ik wie allemaal nog meer elimineerde.

In Eesterga zeggen we dan: nounounounounou, meneer Timmermans.

In Rotterdam: ken je nou niet één keer je muil houwe, klotenklapper?

Het voelde goed om een dagje thuis te zijn…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Mijn hometown
Sluiten