Blanke mensen bestaan niet

Saul Fryman 19 dec 2016

Blanke mensen komen in duizenden tinten roze voor,
de blanke mens bestaat niet en heeft nog nooit bestaan.

Hoeveel boze blanke Nederlanders hoor je vaak zeggen dat ze 100% puur blank Nederlands zijn en achtten zich daarmee boven elk ander ras, land, geloof kleur enz. Als die mensen, nu eens etniciteitstest of een haplogroep test zouden doen dan zouden verbaasd zijn over de uitkomst.

Maar weinig mensen weten dat de huidskleur die je hebt afkomstig is van de duizenden voorouders die je bij je draagt in je dna en dat de kleur geevolutioneerd is en gemuteerd maar, die bovenal nog altijd ergens diep is opgeslagen in ons en daarmee ook onze oorspronkelijke afkomst bepalen.

Er bestaat geen superieure witte kleur. Blanke mensen zijn kleurenblind geworden over de kleur die ze werkelijk dragen, en die kleur is alles behalve wit.

Ik heb nog nooit een echt wit, crème, blank persoon gezien die zo wit was als een A4’tje, maar goed misschien moet ik die witte blanke man nog ontmoeten.

De kleur die ik draag is alles behalve blank, ik denk eerder boeren Hollands gay roze

Acceptatie begint bij het erkennen van alle kleuren.

Mocht u interesse hebben in honderden roze (blanke) mensen en kleur willen bekennen zie het werk van Angelica Dass op humanae.tumblr.com