Dilemma's voor Drenthe: Raphit of titel Feyenoord?

16 februari 2017 om 11:23 door Johan van Boven
Dilemma's voor Drenthe: Raphit of titel Feyenoord?
Foto: Vincent van Dordrecht

Het was tijd om het roer om te gooien. Dus besloot Royston Drenthe een punt achter zijn voetballoopbaan te zetten en zich onder de naam Roya2Faces op de muziekwereld te storten. Zijn eerste track 'Paranoia' is inmiddels meer dan 250.000 keer bekeken op YouTube.

De 29-jarige Rotterdammer is blij dat hij de knoop heeft doorgehakt. Maar tijdens een wandeling door het Kralingse Bos, in zijn stad, gooiden we tien nieuwe dilemma's voor zijn voeten. Wat heeft hij bijvoorbeeld liever? Dat hij snel een nummer 1-hit scoort of dat zijn oud-werkgever Feyenoord dit seizoen kampioen wordt?

Biertje?

Drinkt hij liever een biertje of geeft hij de voorkeur aan Goldstrike? Wat als hij moet kiezen tussen Broederliefde en Drake? Gebruikt hij liever Snapchat of Instagram Stories? Hier geeft Drenthe antwoord:

In de krant van vrijdag nemen we samen met Roya2Faces de belangrijkste oneliners uit zijn eerste track onder de loep. Een verhaal over Jaap Stam, internetgangsters en geld.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!