Van Basten, Maradona en Infantino dollen op het veld

9 januari 2017 om 15:48 door Johan van Boven
Van Basten, Maradona en Infantino dollen op het veld

Het is altijd weer een goed pr-moment, zo vlak voor het jaarlijkse gala van de FIFA in Zürich. Hoogwaardigheidsbekleders van de wereldvoetbalbond laten zich maar al te graag voetballend op de foto zetten, zeker als er bekende oud-spelers in de buurt zijn.

Rollebollen

Dus werd er ook dit jaar weer een voetbalpotje georganiseerd, voordat de naam van de beste voetballer ter wereld bekend wordt gemaakt. Uiteraard eiste FIFA-voorzitter Gianni Infantino de hoofdrol op, met in de bijrol Diego Armando Maradona. De Argentijn is adviseur van de machtigste voetbalman op deze planeet en liet iedereen rollebollen van het lachen.

Ook Marco van Basten deelde in de gezelligheid, al trapte hij niet tegen een bal. Vanaf de zijlijn kon hij het echter niet laten om zich met het spel te bemoeien. Van Basten is tegenwoordig als Chief Officer for Technical Development in dienst bij de voetbalbond.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!