Laat Gordon Ramsay je gerecht afbranden

20 april 2017 om 20:33 door Kasper Hermans
Laat Gordon Ramsay je gerecht afbranden
ANP

Gordon Ramsay staat niet alleen bekend om zijn kookkunsten, maar ook om zijn zeer grove taalgebruik. Niet alleen naar zijn eigen werknemers, restauranthouders die hij uit de brand probeert te helpen of kandidaten van Masterchef durft hij uit te halen. Ook mensen die hem op Twitter foto's van hun producties toesturen moeten eraan geloven.

Hoewel hij de scheldwoorden en vooral de stortvloed aan 'fucks' digitaal achterwege laat, ben je ook hier niet veilig voor een tirade van Ramsay. Van ontbijt tot lasagne; geen een keukencreatie blijft de kritiek bespaard.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!