Zure manager pizzazaak heeft hekel aan Valentijnsdag

14 februari 2017 om 22:34 door Ingelise de Vries
Zure manager pizzazaak heeft hekel aan Valentijnsdag
Beeld ter illustratie: Colourbox

Terwijl de bloemen en chocola niet aan te slepen zijn, zijn er ook genoeg mensen die op z'n zachtst gezegd niks met Valentijnsdag hebben. Bijvoorbeeld een manager van een pizzazaak in Newcastle. Die heeft er zo'n hekel aan, dat hij zijn personeel ook niks gunt.

Dat lijkt er althans op als je naar het briefje kijkt dat hij naar zijn personeel schreef. Hij stond erop dat iedereen zou komen werken, ook als personeel normaliter vrij is. Ziek, zwak of misselijk, er zou geen enkel excuus zijn om niet te komen, meldt Metro UK.

Gedreigd

„Iedereen die niet komt krijgt minder uren en heeft geen recht meer op gratis pizza”, valt er op het briefje vol spelfouten te lezen. Een vrouw die anoniem wil blijven, vertelt aan Metro UK dat haar zoon gedwongen werd te werken, ondanks dat hij nooit werkt op dinsdagen. „Hij moest er wel om lachen en grapte dat hij blij is dat hij single is”, vertelt ze. „Maar het is niet eerlijk als de manager serieus was. Er werd gedreigd.”

Een woordvoerder van de pizzaketen in kwestie laat weten dat het briefje inmiddels is verwijderd. „Dit briefje is opgehangen door een manager in opleiding en is niet representatief voor hoe we het normaliter doen en ook niet hoe we onze collega's leiding geven. We bieden onze excuses aan.”

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!