Gemeente plant per ongeluk bomen op voetbalveld

13 februari 2017 om 22:59 door Kasper Hermans
Gemeente plant per ongeluk bomen op voetbalveld
Colourbox

De gemeenteraad van Logie Durno heeft een opmerkelijk foutje gemaakt in het indelen van de gemeentelijke ruimte. Op een voetbalveldje in het Schotse stadje zijn namelijk tal van bomen geplaatst.

De gemeente heeft inmiddels zijn excuus aangeboden. „Het lijkt erop dat we de verkeerde bomen hebben gepland op dit veldje”, zo zegt een woordvoerder tegenover de BBC. „Het werd weliswaar weinig gebruikt, maar het mag duidelijk zijn dat de gemeenschap hier geen belang bij heeft.”

„We bieden onze excuses aan voor alle ongemakken die dit heeft veroorzaakt”, vertelt een woordvoerder. „Er zijn nog grote velden er naast voor gemeenschappelijk gebruik. We laten deze bomen dus staan totdat we een overeenstemming bereiken met de bewoners.”

 

Grappen op social media

Op social media worden er de nodige grappen gemaakt over de mislukte actie. „Iemand zin in e en potje tree a side?", „Rangers heeft een bod gedaan op Tree van Logie Durno" en „Hier zat een diepgewortelde gedachte achter."

 
 
 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!