Man belt alarmdiensten na nachtmerrie

1 juli 2016 om 10:54 door Esther Zandberg
Man belt alarmdiensten na nachtmerrie
Foto: Colourbox

Een 75-jarige man had te maken met zo'n realistische droom, dat hij de politie belde om hulp in te schakelen. Hij had gedroomd dat hij in een vliegtuig zat dat was neergestort.

Vliegramp

De man uit Washington belde de alarmdiensten vlak nadat hij wakker was geworden. Hij had gedroomd dat hij betrokken was in een kleine vliegtuigramp, zo is ook te horen op een geluidsbestand van de oproep. De man vertelde tegen de meldkamer dat hij in een veld met bomen was terecht gekomen en dat hij vast zat in het vliegtuig nadat deze was gecrasht.

Enkele brandweerlieden en politieagenten rukten volgens ABC News uit om de man bij te staan. Ze troffen de man niet gewond in een gecrasht vliegtuig aan, maar thuis in bed. Nadat de man had beseft dat hij aan het dromen was geweest, gaf hij aan het voorval erg beschamend te vinden. Vermoedelijk had hij heftig gedroomd nadat hij slaapmiddelen had genomen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!