Good vibes

Ontgroening bij de marine: hondenvoer en een pisbad

Foto van 'Kasper Hermans'

29 APR 2016

Ontgroend worden is nooit echt leuk, maar Carlo Nicholson kreeg wel een heel zware tijd te verduren toen hij bij de Britse mariniers terechtkwam. De ontgroening was zo erg dat twee mariniers inmiddels schuldig zijn bevonden aan mishandeling, dat schrijft the Daily Record. De krant doet een boekje open over de ronduit smerige praktijken van de mariniers.

Ian Tennet en Ryan Logan zouden Nicholson gedwongen hebben om hondenvoer te eten. Verder moest hij baden in een bad vol urine en andere uitwerpselen, werd hij gewaterboard met cider en moest hij met anderen vechten, terwijl hij naakt was en ingesmeerd met bakolie.

Pak rammel

Volgens de uitleg van Nicholson was weigeren geen mogelijkheid. Indien hij bij een van de opdrachten faalde of weigerde, kreeg hij namelijk een pak rammel op zijn rug met een riem en een rubber voorwerp.

Tennet en Logan bleken eerder al een ‘joining run’ te hebben georganiseerd. Hierbij werden de rookies gedwongen om naakt rondom het kamp te rennen en onder andere chili, kaneelpoeder, reuzel en hondenvoer te eten. Ook werden ze ziek gemaakt met melk en alcohol, waarna hun braaksel en urine werd gebruikt om een bad te vullen. Een bad waar onder anderen Nicholson dus in moest gaan baden, terwijl er eieren naar hem gegooid werden.

Sociale bezigheden

Volgens de pas 23-jarige Tennet worden de activiteiten uit zijn verband gerukt. Het zouden gewoon sociale bezigheden zijn die dronken jongens nu eenmaal doen als ze dronken zijn. Volgens Logan werd Nicholson alleen maar met de riem geslagen omdat hij laatste was geworden met een drankspel en had het niets met een ontgroening te maken.

Buiten Tennet en Logan zouden nog twee mariniers mee hebben gewerkt aan de ontgroeningspraktijken. Hoewel ze al schuldig zijn verklaard door de rechter, volgt de strafmaat pas in een later stadium.


Views

100+

Vrouw filmt hoe vriend seks heeft met haar hond

Ter illustratie: een Maltezer leeuwtje / Colourbox

Foto van 'Sabine de Lucht'

19 APR 2016

Princess, het hondje van een 43-jarige vrouw, verstopte zich opeens voor haar vriend Jesus Gutierrez. Omdat de bazin van het dier het gedrag niet vertrouwde, zette ze een camera in het appartement. Deze maakte later schokkende beelden.

Seks

Rond 16.00 uur in de middag nam de camera op hoe Gutierrez een half uur lang seks had met het Maltezer leeuwtje. De openbare aanklagers verklaren dat de hond in de video „erg gestrest lijkt”, aldus New York Daily News.


Views

2k+

Deze man weet hoe het is om dood te zijn

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

28 FEB 2015

Het is een vraag die iedereen zichzelf wel eens gesteld heeft, maar waar niemand een antwoord op heeft: Hoe voelt het om dood te zijn. Of toch? Een man uit Zweden beweert dat hij twee keer heeft ervaren hoe het was om dood te zijn. Dinsdag deed hij zijn verhaal op Reddit.

'Twee keer gestorven'

Sasha Eliasson zou tot twee keer toe zo’n twee minuten klinisch dood zijn geweest. De eerste keer dat hij ‘stierf’ was in juni 2014, toen hij betrokken was bij een motorongeluk. De tweede keer dat hij overleed was enkele maanden later, toen hij na een operatie een overdosis aan pijnstillers had ingenomen.


Views

2k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

4k+

14-jarig meisje in 22 uur tijd 110 keer verkracht

Foto van 'J. Geerdink'

21 JAN 2016

Een nu 25-jarige Engelse vrouw heeft onthuld dat ze op 14-jarige leeftijd door haar vakantieliefje werd verkocht als seksslaaf. Op zeker moment werd de tiener zelfs in 22 uur tijd door 110 verschillende mannen verkracht. Dat schrijft Megan Stephens - niet haar echte naam - in haar boek Bought & Sold.

Megan was met haar moeder op vakantie in Griekenland toen ze als een blok viel voor de Grieks-Albanese loverboy Jak. Ook haar moeder vond in een bareigenaar een nieuwe liefde, waarop beide dames besloten niet terug naar Engeland te keren.

Begerig


Views

1k+