Studenten krijgen 50 procent korting van Spotify

19 april 2017 om 14:05 door D. van Aken
Studenten krijgen 50 procent korting van Spotify
Spotify geeft studenten in Nederland voortaan 5 euro maandelijkse korting op een Premium-abonnement.

Het gemiddelde studentenleven kan behoorlijk zwaar zijn voor de portemonnee. Veel studenten zijn dan ook altijd op zoek naar handige bespaartips om de maand door te komen. Een lekkere korting op muziek is dan ook altijd handig meegenomen. Dus komt Spotify nu met een studentenkorting.

5 euro

Spotify geeft vanaf nu studenten in Nederland 50 procent korting op een Premium-abonnement. Dat betekent dat je maar 5 euro per maand kwijt bent, in plaats van 10 euro. En had je nog geen abonnement? Dan is dit je kans om van die vervelende reclames af te komen.

„Studenten zijn onder de muziekfans het meest gepassioneerd en geëngageerd, en we zijn trots om het studenten mogelijk te maken hun leven te soundtracken met Spotify Premium voor de helft van de prijs”, aldus Alex Norstrom van Spotify.

De aanbieding is geldig voor studenten in elk jaar van hun studententijd. Studenten kunnen zich via spotify.com/nl/student opgeven voor de aanbieding.

Drake

Om de lancering te vieren, heeft Spotify gekeken naar wat studenten het meest luisteren.

Drake is de populairste artiest onder studenten in Nederland. One Dance van Drake is de populairste track om te luisteren tijdens het studeren.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!