Dakloze man krijgt transformatie van zijn leven

17 maart 2017 om 10:59 door Evie Westland
Dakloze man krijgt transformatie van zijn leven
Foto: Facebook/La Salvajería

Een hartverwarmend filmpje van een dakloze man die zich tot ware hipster ontpopt is viral gegaan. De Spaanse man wordt door een lokale haarsalon flink onder handen genomen en het resultaat mag met recht verbluffend genoemd worden.

Jose Antonio leefde al meer dan twintig jaar op straat, nadat hij kampte met flinke depressies, schrijft Metro UK. Het filmpje van de transformatie van Antonio werd al in juli 2015 opgenomen, maar werd nu online geplaatst op de Facebookpagina van de haarsalon La Salvajeria, omdat ze hun derde verjaardag vierden.

Vrouwelijk schoon

De 55-jarige Jose Antonio is zichtbaar geëmotioneerd wanneer hij zichzelf voor het eerst in de spiegel ziet. Hij kan niet geloven dat hij het écht is. En hij is niet de enige: ook zijn vrienden op straat herkennen hem in eerste instantie niet. Bovendien mag hij rekenen op behoorlijk wat aandacht van vrouwelijk schoon op straat.

Het filmpje is inmiddels al miljoenen keren bekeken op Facebook.

Inmiddels leeft Antonio niet meer op straat en ziet hij er een stuk gezonder uit, schrijft Metro UK. Wel heeft hij zijn grijze haren weer terug en is hij nog op zoek naar een baan. „Het was niet alleen een verandering in uiterlijk, maar het heeft mijn leven veranderd. Alles wat ik nu nog wil is een fatsoenlijke baan”, aldus Antonio.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!