Kunnen we straks WhatsAppberichten terugtrekken?

14 december 2016 om 14:59 door Zoë Boven
Kunnen we straks WhatsAppberichten terugtrekken?
Foto: ANP

Ook weleens spijt van een berichtje dat je hebt verstuurd via WhatsApp? Dan hebben we goed nieuws. De berichtendienst zou namelijk aan een nieuwe functie werken die het mogelijk maakt verstuurde berichten terug te trekken.

Er is nog een hoop onduidelijkheid omtrent de nieuwe functie. Het lijkt erop dat de tekst van een teruggetrokken bericht verdwijnt, maar dat de tekstbubbel wel blijft staan. Daarin staat dat het geschreven bericht is verwijderd.

 

De aanwijzingen voor de nieuwe functie komen van een vertaalwebsite van WhatsApp, hierop wordt gesproken over ‘revoke message’ en ‘sender revoked the message’. Daarnaast zijn er op het Twitteraccount WABetaInfo screenshots verschenen, waarop te zien is hoe een gebruiker een verstuurd bericht ingedrukt moet houden en het vervolgens terug kan trekken. Op dit moment zou het alleen kunnen in een iOS-testversie van de applicatie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!