Donald Trump krijgt zijn eigen spel: Pussy Grabber

11 oktober 2016 om 14:34 door Metro
Donald Trump krijgt zijn eigen spel: Pussy Grabber

Het tweede debat tussen presidentskandidaten Clinton en Trump domineert al dagen het nieuws. Ook online werd er volop gereageerd op de bijzondere discussie.

Er werden honderden memes de wereld ingestuurd en Sander van de Pavert van het Nederlandse LuckyTV scoorde een wereldwijde hit.

De New Yorkse gameontwikkelaars van GOP Arcade besloten ook een slaatje te slaan uit de hysterie rondom de campagne. Ze ontwikkelden een grappig online spel genaamd Pussy Grabber. Spelers moeten met de handen van Trump zoveel mogelijk poesjes knijpen.

De game is natuurlijk een reactie op de uitspraken die Trump deed in een uitgelekte video uit 2005 waarin hij zei dat hij vrouwen ongestraft in hun kruis kan grijpen. Het spelletje eindigt met de tekst: „We were going to try and make a point here, but fuck it.” En dat ziet er ongeveer zo uit...

Belasting afpakken

Het is niet het eerste Trump-gerelateerde spel dat GOP Arcade uitbrengt. De gameontwikkelaars kwamen eerder al met een spel waarbij je zijn belastingpapieren moet afpakken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!