Op zoek naar nieuwe vlam? Ga morgen daten!

2 januari 2016 om 16:04 door Jordy Kruse
Op zoek naar nieuwe vlam? Ga morgen daten!

Ben je vrijgezel het nieuwe jaar ingegaan? Sla dan morgen je slag, want 3 januari is qua online daten een topdag. Volgens verschillende datingsites zijn er op de eerste zondag van het nieuwe jaar veel meer mensen op zoek naar een nieuwe liefde dan normaal.

Voor datingsite Match.com reden om de dag uit te roepen tot Dating Sunday. Ook veel andere sites merken volgens de Telegraaf dat het drukker is op de eerste zondag.

Volgens datinggoeroe Julia Spira komt het vooral omdat singles na de feestdagen besluiten op zoek te gaan naar een nieuwe vlam. Alleen de feestdagen vieren is ook niet alles, is de gedachte. Door de drukte is de kans groter dat je een goede match vindt, dus waag eens een gokje!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!