In Beeld: Bikinivoorronde Miss Universe

Namens Nederland doet de 20-jarige Jessie Jazz Vuijk een gooi naar de titel.

Foto van 'H. Spatel'

18 DEC 2015

Tientallen van de best gelukte vrouwen ter wereld zijn momenteel in Las Vegas om zondag tijdens de Miss Universe-verkiezing te bepalen wie van hen zich de mooiste vrouw ter wereld mag noemen. Onder hen ook onze landgenote Jessie Jazz Vuijk, de huidige Miss Universe Netherlands.

Samen met kandidates uit landen van over de hele wereld mocht de 20-jarige Jessie Jazz vast in bikini over de loper in de voorrondes. En daar waren gelukkig ook fotografen bij. Wij verzamelden ruim zeventig bikinikiekjes van een groot deel van het deelnemersveld, dus je kunt jezelf een muisarm klikken.

Favorieten

Of Jessie Jazz erin slaagt zich onder de mooiste vrouwen ter wereld te scharen en de finaleronde haalt, weten we zondag. Bij de bookmakers behoort ze overigens niet tot de favorieten. De top 5 onder gokkers bestaat uit achtereenvolgens Miss Universe Australië Monika Radulovic, Miss Universe Brazilië Martina Brandt, Miss Universe India Urbashi Rautela, Miss Universe U.S.A. Olivia Jordan en Miss Universe Vietnam Pham Huong.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Wie van bovenstaande dames is jouw favoriet?


Views

0

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Playboy toont weer blote vrouwen: naakt is normaal
Likeability of 5

Camera videoPlayboy toont weer blote vrouwen: naakt is normaal

Foto: ANP

Foto van 'Jessica Heijmans'

14 FEB 2017

Het Amerikaanse magazine Playboy besloot het in 2015 over een andere boeg te gooien: voortaan zouden er geen afbeeldingen van volledig naakte vrouwen te zien zijn. Deze verandering heeft niet lang stand gehouden. Maandag werd bekendgemaakt dat Playboy niet langer zonder naakt door het leven zal gaan.

„Vandaag nemen we onze identiteit terug”, aldus Cooper Hefner. De zoon van Hugh Hefner is pas een paar een paar maanden CCO (Chief Creative Officer), maar drukt nu al zijn stempel op het magazine. „Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat de manier waarop het blad naakt toonde was verouderd”, stelde Hefner op Twitter. „Maar het helemaal schrappen was een fout.”

#Naked is Normal

Op de voorkant van de april/mei-editie werd de nieuwe filosofie benadrukt met het statement ‘naakt is normaal’ en een volledig (doch strategisch bedekte) naakte Elizabeth Elam.

In een statement gaf Playboy aan dat het blad weer verdergaat met het publiceren van „sexy en verleidende beelden van 's werelds mooiste vrouwen, waaronder de iconische Playmates.” Tegelijkertijd zal het magazine trouw blijven aan haar „prijswinnende mix van journalistiek, interviews en fictie.”

De uitspraak ‘Entertainment for Men’ zal echter niet langer de voorkant sieren. Hefner stelt dat het magazine altijd gefocust zal zijn op de interesses van mannen, maar dat het blad wel mee moet gaan met z'n tijd nu genderrollen aan het veranderen zijn.

‘Enorme stap terug’

Cooper liet zijn afkeur voor het afschaffen van naaktfoto's in 2015 al direct blijken. Volgens hem was het niet langer plaatsen van de beelden „een enorme stap terug” en hij stelde dat millennials geen moeite hebben met naaktheid, maar de manier waarop de vrouwen werden afgebeeld. In februari 2016 gaf hij tegen Business Insider aan zich nauwelijks te bemoeien met het magazine. „Ik werd eigenlijk gevraagd niet langer te participeren in bestuursvergaderingen omdat ik het niets eens was met de visie van het bedrijf. Je neemt dan een stap terug en zegt ‘Oké, ik laat dit gebeuren’ of je probeert er iets aan te doen”, aldus de 25-jarige toentertijd.


like
user_386584f63b147fcb7a02221a086f9c7babd72bad_avatar

Views

3

Ecuador wint Miss Earth, Nederland grijpt mis

Katherine Espin uit Ecuador wordt gekroond tot Miss Earth door de Miss Earth uit 2015: Angelia Ong (R).

Foto van 'Daisy Heyer'

30 OKT 2016

Nederland heeft helaas naast een prijs in de top-16 van de Internationale Miss Earth-verkiezing gegrepen. De hoofdprijs ging naar Katherine Espín uit Ecuador.

Bij de Miss Earth verkiezing draait het om een miss die als beste extra aandacht kan werven voor het milieu en bescherming van de aarde. Het is een van de bekendste en meest toonaangevende schoonheidswedstrijden ter wereld, samen met Miss World, Miss International en Miss Universe.

Zuid-Amerika

Naast de hoofdprijs waren er ook nog drie prijzen te verdelen in de subcategorieën Miss Earth Air, Miss Earth Water en Miss Earth Fire. Ook deze prijzen gingen allemaal naar Zuid-Amerikaanse landen (in die volgorde: Colombia, Venezuela en Brazilië).

De 23-jarige Katherine Espín bleek het beste in het plaatje van de competitie te passen. Zij werd ook tweede in de Miss Bikini Universe-wedstrijd en is dolblij met haar hoofdprijs.

Voor Nederland vocht de Zeeuwse Deborah van Hemert (20) voor de titel, maar zij haalde helaas de belangrijke top 16 niet.


Views

0

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

De mooiste 'slaapmutsjes' op een rij

Instagram: Charmkillings

Foto van 'H. Spatel'

4 SEP 2016

Het is een verdrietige dag voor H. Spatel. Na heel wat jaartjes trouwe dienst, waarin hij met groot plezier de mooiste babes voor u heeft uitgezocht, gaat Spatel genieten van een welverdiend vervroegd pensioen.

Maar de vrouwenconnoisseur laat zich nog één keer van zijn beste kant zien en zal met een waardig afscheid Metronieuws verlaten. Heren, ga er nog een keer lekker voor zitten en geniet van al het vrouwelijk schoon in de wereld. Spatel heeft speciaal voor vanavond de knapste slaapmutsjes op een rij gezet.

De wonderschone Elene Belle doet haar naam eer aan, want mooi is ze zeker. Deze dame is model en poseert vooral in lingerie.

De 28-jarige Xenia Tchoumitcheva mag zeker niet ontbreken in Spatel zijn lijst. Het bloedmooie Russische model spreekt zes talen en laat zich graag van haar mooiste kant zien.

Deze beautiful brunette staat bekend om haar mooie rondingen. Sexy en vrouwelijk is Udouz ten voeten uit.

Met haar blonde lokken, stralende lach en ronde billen is H. Spatel lang niet de enige die de schoonheid van Georgia Gibbs wel kan waarderen.

De sexy billen van Adriana Larina mogen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst.

Spatel is zo'n groot fan van Cindy Prado dat hij besloot haar vanavond nog maar een keer tot Slaapmuts te bombarderen.

Jessica's roots liggen in Portugal, Duitsland en Afrika en dat maakt een sensueel plaatje waar H. Spatel erg warm van wordt.

Ook Adriana Lima behoort tot spatel zijn favoriete slaapmutsjes!

Hollands Glorie mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Last but not least.. Doutzen Kroes.


Views

0

Slaapmutsje: Iskra Lawrence

Foto van 'H. Spatel'

3 SEP 2016

Wat H. Spatel betreft kunnen er niet genoeg vrouwen zijn en het liefst heeft hij ze in alle soorten en maten. Hij stuitte op Iskra Lawrence, blogger en model met een probleem.

Ze was 'te dik' om 'gewoon' model te worden en 'te dun' om plussize model te worden. Dus nu is ze bezig met een revolutie. Dat gaat gepaard met heel wat diverse foto's op Instagram. Waar H. Spatel met plezier naar kijkt en u graag het weekend mee laat beginnen.


Views

0

Lunchbabe: Maya Stepper

Foto van 'H. Spatel'

2 SEP 2016

Oeh la la, het is weer tijd voor Spatels lievelingsmoment van de dag: de lunch! Niet omdat hij zoveel honger heeft, hij heeft alleen trek in een fijne babe. En die vond hij in de blonde Maya Stepper.

Maya is een echte wereldreiziger met een Italiaans-Hongaarse afkomst, maar op dit moment bevindt zij zich op Bali. Daar is ze lekker veel in haar bikini aan het rondhangen en dat is precies iets wat Spatel wel kan waarderen. Eet smakelijk!


Views

0

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Slaapmuts: Lindsay Lohan

Foto Instagram/Lindsay Lohan

Foto van 'H. Spatel'

1 SEP 2016

H. Spatel houdt wel van vrouwen met een duister randje. Daarom volgt hij actrice en zangeres Lindsay Lohan al geruime tijd. Ze veroorzaakt zo nu en dan enige ophef, maar dat maakt haar niet minder sexy.

Geschokt was Spatel toen hij las dat Lohan met een gewelddadige verloofde zat opgescheept. Gelukkig is ze nu eindelijk van haar agressieve vriend af, maar ze wil nog altijd dat hij zijn excuses aanbiedt, getuige de foto de ze onlangs op Istagram plaatste. De vraag is of dit nu wel de juiste manier is om excuses te krijgen. Maar Spatel is ook geen expert op het gebied van relaties, dus wie weet.

In ieder geval maakt Lohan haar volgers, waaronder Spatel, zielsgelukkig met de zwoele foto. Blond staat de 30-jarige actrice als vanouds goed. En de witte lingerie lijkt speciaal voor haar gemaakt.

En de New Yorkse dame ziet er op andere kiekjes net zo goed uit.


Views

0

Slaapmutsje: April Scott

Foto van 'H. Spatel'

31 AUG 2016

Ze is model en presentatrice, maar bovenal is ze volgens H. Spatel gewoon een prachtige vrouw. Haar benen zijn eindeloos, haar huid zacht en haar borsten prachtig rond gevormd. Spatel heeft een nieuwe liefde op deze laatste dag van augustus. Ze heet April Scott. Slaap lekker!


Views

0