Babes

In Beeld: Bikinivoorronde Miss Universe

Namens Nederland doet de 20-jarige Jessie Jazz Vuijk een gooi naar de titel.

Foto van 'H. Spatel'

18 DEC 2015

Tientallen van de best gelukte vrouwen ter wereld zijn momenteel in Las Vegas om zondag tijdens de Miss Universe-verkiezing te bepalen wie van hen zich de mooiste vrouw ter wereld mag noemen. Onder hen ook onze landgenote Jessie Jazz Vuijk, de huidige Miss Universe Netherlands.

Samen met kandidates uit landen van over de hele wereld mocht de 20-jarige Jessie Jazz vast in bikini over de loper in de voorrondes. En daar waren gelukkig ook fotografen bij. Wij verzamelden ruim zeventig bikinikiekjes van een groot deel van het deelnemersveld, dus je kunt jezelf een muisarm klikken.

Favorieten

Of Jessie Jazz erin slaagt zich onder de mooiste vrouwen ter wereld te scharen en de finaleronde haalt, weten we zondag. Bij de bookmakers behoort ze overigens niet tot de favorieten. De top 5 onder gokkers bestaat uit achtereenvolgens Miss Universe Australië Monika Radulovic, Miss Universe Brazilië Martina Brandt, Miss Universe India Urbashi Rautela, Miss Universe U.S.A. Olivia Jordan en Miss Universe Vietnam Pham Huong.

Wie van bovenstaande dames is jouw favoriet?


Views

0

Playboy toont weer blote vrouwen: naakt is normaal
Likeability of 5

Camera videoPlayboy toont weer blote vrouwen: naakt is normaal

Foto: ANP

Foto van 'Jessica Heijmans'

14 FEB 2017

Het Amerikaanse magazine Playboy besloot het in 2015 over een andere boeg te gooien: voortaan zouden er geen afbeeldingen van volledig naakte vrouwen te zien zijn. Deze verandering heeft niet lang stand gehouden. Maandag werd bekendgemaakt dat Playboy niet langer zonder naakt door het leven zal gaan.

„Vandaag nemen we onze identiteit terug”, aldus Cooper Hefner. De zoon van Hugh Hefner is pas een paar een paar maanden CCO (Chief Creative Officer), maar drukt nu al zijn stempel op het magazine. „Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat de manier waarop het blad naakt toonde was verouderd”, stelde Hefner op Twitter. „Maar het helemaal schrappen was een fout.”

#Naked is Normal

Op de voorkant van de april/mei-editie werd de nieuwe filosofie benadrukt met het statement ‘naakt is normaal’ en een volledig (doch strategisch bedekte) naakte Elizabeth Elam.

In een statement gaf Playboy aan dat het blad weer verdergaat met het publiceren van „sexy en verleidende beelden van 's werelds mooiste vrouwen, waaronder de iconische Playmates.” Tegelijkertijd zal het magazine trouw blijven aan haar „prijswinnende mix van journalistiek, interviews en fictie.”

De uitspraak ‘Entertainment for Men’ zal echter niet langer de voorkant sieren. Hefner stelt dat het magazine altijd gefocust zal zijn op de interesses van mannen, maar dat het blad wel mee moet gaan met z'n tijd nu genderrollen aan het veranderen zijn.

‘Enorme stap terug’

Cooper liet zijn afkeur voor het afschaffen van naaktfoto's in 2015 al direct blijken. Volgens hem was het niet langer plaatsen van de beelden „een enorme stap terug” en hij stelde dat millennials geen moeite hebben met naaktheid, maar de manier waarop de vrouwen werden afgebeeld. In februari 2016 gaf hij tegen Business Insider aan zich nauwelijks te bemoeien met het magazine. „Ik werd eigenlijk gevraagd niet langer te participeren in bestuursvergaderingen omdat ik het niets eens was met de visie van het bedrijf. Je neemt dan een stap terug en zegt ‘Oké, ik laat dit gebeuren’ of je probeert er iets aan te doen”, aldus de 25-jarige toentertijd.


like
user_bf56f0f3bbeed42f22274fb655af10c1d5c42817_avataruser_386584f63b147fcb7a02221a086f9c7babd72bad_avatar

Views

3

Ecuador wint Miss Earth, Nederland grijpt mis

Katherine Espin uit Ecuador wordt gekroond tot Miss Earth door de Miss Earth uit 2015: Angelia Ong (R).

Foto van 'Daisy Heyer'

30 OKT 2016

Nederland heeft helaas naast een prijs in de top-16 van de Internationale Miss Earth-verkiezing gegrepen. De hoofdprijs ging naar Katherine Espín uit Ecuador.

Bij de Miss Earth verkiezing draait het om een miss die als beste extra aandacht kan werven voor het milieu en bescherming van de aarde. Het is een van de bekendste en meest toonaangevende schoonheidswedstrijden ter wereld, samen met Miss World, Miss International en Miss Universe.

Zuid-Amerika

Naast de hoofdprijs waren er ook nog drie prijzen te verdelen in de subcategorieën Miss Earth Air, Miss Earth Water en Miss Earth Fire. Ook deze prijzen gingen allemaal naar Zuid-Amerikaanse landen (in die volgorde: Colombia, Venezuela en Brazilië).

De 23-jarige Katherine Espín bleek het beste in het plaatje van de competitie te passen. Zij werd ook tweede in de Miss Bikini Universe-wedstrijd en is dolblij met haar hoofdprijs.

Voor Nederland vocht de Zeeuwse Deborah van Hemert (20) voor de titel, maar zij haalde helaas de belangrijke top 16 niet.

LEES OOK


Views

0

Likeability of 5

Uniek: slaap in een luchtbel in de Keukenhof!

Wil je een keer wakker worden op een plek waar nog (bijna) nooit iemand heeft geslapen? Foto: Booking.com

In samenwerking met Booking.com

17 APR 2018

Zin om een nachtje de bloemetjes buiten te zetten en wil je een keer wakker worden op een plek waar (bijna) nooit iemand heeft geslapen? Mooi, want dat kan. Vanaf deze week kun je in een unieke doorzichtige tent slapen in de Keukenhof.

Nicolette Kluijver sliep dinsdagnacht als allereerste persoon ooit in de Keukenhof in de speciale 'Tulip-Pod'. Maar de originele locatie is niet alleen weggelegd voor de BN'ers onder ons: jij kunt straks ook je geliefde/beste vriendin/moeder verrassen met een speciaal nachtje weg tussen de iconische tulpenvelden.

Stiekem best wel leuk

De Keukenhof? Je denkt misschien dat het een plek is voor ouderen en toeristen. Die toeristen zijn echter zo gek nog niet, want de Keukenhof is stiekem best heel leuk. Wie wordt er niet vrolijk van bloemen? En deze week kun je er dus ook slapen in een buitengewone luchtbeltent.

Tulip-pod Foto: Booking.com

Romantiek & bloemenselfies

Goed, meer over die unieke overnachting. Je ontwaakt tussen de tulpen, middenin de natuur. Het thema van de Keukenhof is dit jaar romantiek. We kunnen je vertellen: met deze overnachting kun je het niet romantischer krijgen.

Booking.com heeft een speciale doorzichtige luchtbel opgesteld met panoramisch uitzicht over de tulpenvelden. Omdat je in de Keukenhof slaapt, kun je ’s ochtends gelijk het park in. Dat is een behoorlijk voordeel: in de ochtend is het een stuk rustiger dan overdag, dus heb je alle tijd om een perfecte bloemenselfie te maken.

Genoeg tijd en plek om leuke foto's te maken! Foto: ANP

Als eerste persoon ooit slapen op de Keukenhof

Presentatrice en reisfanaat Nicolette Kluijver heeft als eerste een nachtje mogen doorbrengen in de bijzondere tent. Als verrassing nam ze haar moeder en oudste dochter Isabelle mee.

Als presentatrice voor '3 Op Reis' is Nicolette al op heel veel verschillende plekken geweest, zo vertelt ze enthousiast. De Keukenhof blijkt echter hoog op het lijstje van gekste plekken ooit te staan: „Ik heb best wel op gekke plekken geslapen. Een keer in een boomhut in Afrika, een keer bij de nomaden in de woestijn... maar ik denk dat deze overnachting wel in de buurt komt inderdaad.”

Ondanks dat Nicolette nu een gezin heeft met drie kinderen vliegt ze het liefst nog de hele wereld over. „Onze laatste vakantie zijn we naar Zanzibar gegaan. We proberen dan altijd unieke plekjes te vinden waar we kunnen watersporten.”

Tip voor de mooiste plek in Europa? „Corsica: dat is echt schitterend en je hebt helemaal niet het gevoel dat je in Europa bent”, aldus de presentatrice.

Nicolette Kluijver sliep als allereerste persoon ooit op de Keukenhof. Foto: Booking.com

Glamping

Hoewel de tent van Booking.com meer weg heeft van een mini-huisje blijft het toch een soort van kamperen, maar dan wel met een comfortabel bed in plaats van een matje. Nicolette vindt dat alleen maar leuk. „Ik ben namelijk helemaal geen luxepoes. Ik heb al even gekeken en ik zag in de tent een koelkastje en koffiezetapparaat staan, dus echt back-to-basic is het niet hoor!”

Waar de presentatrice het liefste voor kiest tijdens hun familievakantie? „Dat is altijd een beetje een strijd bij ons thuis. Joost houdt namelijk wel heel erg van luxe, ik ben er helemaal niet van. Ik voel me dan zelfs een beetje ongemakkelijk. Op vakantie laat ik mijn make-up tas het liefste thuis. Knot op mijn hoofd, bikini aan en gaan! En niet meer hoeven nadenken.”

Ze vervolgt: „Kamperen vind ik heel leuk. Ik heb vorige zomer met mijn oudste dochtertje nog gekampeerd. Gewoon in Nederland hoor. We sliepen toen op een camping gewoon bij de boer; echt te gek!”

De Keukenhof is leuker dan je denkt!

Ook jij kunt straks slapen als een roosje

Een overnachting in de Tulip-pod is perfect voor een uitstapje met je lover, verrassing voor je beste vriendin of leuk als vroeg moederdagcadeau.

Na het inchecken worden gasten begeleid naar de luchtbel, die is uitgerust met alle benodigdheden voor een onvergetelijke en sfeervolle overnachting. Ook heb je toegang tot het gehele park en krijg je een diner aangeboden in een van de restaurants van de Keukenhof. En de volgende ochtend krijg je een ontbijtje.

Wees er wel een beetje snel bij, want er zijn maar drie nachten beschikbaar en ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Boeken kan alleen op 17, 18 en 19 april vanaf 10 uur s’ ochtends voor een overnachting voor twee personen op 20, 21 of 22 april.

Voor de prijs van 69 euro hoef je het ook niet te laten. Dit bedrag staat symbool voor het 69-jarig bestaan van Keukenhof. Een overnachting boeken in de Tulip Pod doe je hier.


love
user_b36acf7bf3fa2ba42fb5109419e560b1944b8c10_avatar

Views

700+

De mooiste 'slaapmutsjes' op een rij

Instagram: Charmkillings

Foto van 'H. Spatel'

4 SEP 2016

Het is een verdrietige dag voor H. Spatel. Na heel wat jaartjes trouwe dienst, waarin hij met groot plezier de mooiste babes voor u heeft uitgezocht, gaat Spatel genieten van een welverdiend vervroegd pensioen.

Maar de vrouwenconnoisseur laat zich nog één keer van zijn beste kant zien en zal met een waardig afscheid Metronieuws verlaten. Heren, ga er nog een keer lekker voor zitten en geniet van al het vrouwelijk schoon in de wereld. Spatel heeft speciaal voor vanavond de knapste slaapmutsjes op een rij gezet.

De wonderschone Elene Belle doet haar naam eer aan, want mooi is ze zeker. Deze dame is model en poseert vooral in lingerie.

De 28-jarige Xenia Tchoumitcheva mag zeker niet ontbreken in Spatel zijn lijst. Het bloedmooie Russische model spreekt zes talen en laat zich graag van haar mooiste kant zien.

Deze beautiful brunette staat bekend om haar mooie rondingen. Sexy en vrouwelijk is Udouz ten voeten uit.

Met haar blonde lokken, stralende lach en ronde billen is H. Spatel lang niet de enige die de schoonheid van Georgia Gibbs wel kan waarderen.

De sexy billen van Adriana Larina mogen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst.

Spatel is zo'n groot fan van Cindy Prado dat hij besloot haar vanavond nog maar een keer tot Slaapmuts te bombarderen.

Jessica's roots liggen in Portugal, Duitsland en Afrika en dat maakt een sensueel plaatje waar H. Spatel erg warm van wordt.

Ook Adriana Lima behoort tot spatel zijn favoriete slaapmutsjes!

Hollands Glorie mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Last but not least.. Doutzen Kroes.


Views

0

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

In samenwerking met Beer in a Box

19 APR 2018

De Grote Bierquiz van Metro en Beer in a Box is een doorslaand succes.

Duizenden mensen hebben de afgelopen twee weken meegedaan aan de Grote Bierquiz. Omdat de quiz nog tot en met 1 mei te maken is, hebben Beer in a Box en Metro alvast een reeks interessante uitkomsten op een rijtje gezet. Doe uiterlijk 1 mei ook mee, want er zijn mooie prijzen te winnen. Ga naar www.beerinabox.nl/quiz.

Meer brouwerijen dan in 'bierland'

Je moet echt onder een steen geleefd hebben om niet te zien dat speciaalbier een trend is in Nederland. Het aantal nieuwe brouwerijen dat er jaarlijks bijkomt is duizelingwekkend te noemen (ons land heeft inmiddels meer dan vijfhonderd geregistreerde brouwers, dat zijn er meer dan in ‘bierland’ België). Maar waar krijgt speciaalbier nu zijn bijzondere smaak van? En hoe lang brouwen we eigenlijk al bier? Van hele simpele vragen tot supermoeilijke, je test je eigen kennis in een paar minuten op www.beerinabox.nl/quiz.

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

„Of je nu net komt kijken of al heel veel weet, de Grote Bierquiz is bedoeld om je kennis te testen. Wij willen mensen vooral op een leuke manier meer leren over speciaalbier. Daarom krijgen alle deelnemers na 2 mei een persoonlijke pagina met alle informatie over de vragen die ze goed of fout hadden”, zegt Victor Kuppers, chef quiz bij Beer in a Box, de startup die op basis van jouw smaak de beste speciaalbieren voor je selecteert.

Feiten en getallen

Alles goed. Slechts 16 bierkenners hebben álle antwoorden goed. Dat is veel minder dan 1 procent. Er zijn 31 deelnemers die maar 1 fout hebben, 95 quizmakers hebben er 2 fout. „Dat is echt heel goed”, zegt de chef quiz. De gemiddelde score is 10 punten van de maximale 15.

Onze Belgische vrienden. Voorheen liep België mijlenver voorop in bierland. Maar die tijd is geweest. Van alle zuiderburen zit er geen één in de categorie die alles goed heeft.

Zuid-Holland nadrukkelijk aanwezig. Met 40 procent van de deelnemers heeft de provincie Zuid-Holland het hoogste aantal deelnemers (maar of zij ook het meeste van bier weten…). Noord-Holland komt op plaats 2 (30 procent), Noord-Brabant op plek 3 (24 procent van de quizmakers).

Bierquiz slaat aan, wat weet jij van speciaalbier?

Bierkennis omschrijven

Wat denken we van onszelf? Meer dan de helft van de mensen vulde bij de vraag ‘hoe zou jij je bierkennis omschrijven?’ met ‘best wel wat’. Slechts 2 procent van de deelnemers durfde het aan om ‘ik ben de beste speciaalbierkenner ever’ aan te klikken.

Meest gedronken drank. 95 procent van de deelnemers denkt dat bier na water (inclusief koffie en thee) de meest gedronken drank in Nederland is.

Waar staan de brouwerijen? 63 procent van de mensen die hun bierkennis testen, denkt dat Noord-Brabant de meeste brouwerijen heeft. 40 procent van hen denkt dat Nederland vorig jaar ongeveer 520 brouwerijen had.

Die middeleeuwers toch. 28 procent van de deelnemers denkt dat in de middeleeuwen jaarlijks makkelijk 800 liter bier per persoon naar binnen geklokt werd. En jawel – wat een kenners zijn we toch met z’n allen -  66 procent van hen denkt te weten wat cenosillicafobie is.

Wat valt er te winnen?

Ben jij de beste bierkenner? Dan maak je kans op een verrassingspakket van Beer in a Box ter waarde van 250 euro (geen bier, want dat mag niet!). Onder alle deelnemers wordt een aantal kleinere prijzen verloot, zoals een workshop bierbrouwen, rondleidingen bij spraakmakende brouwerijen en allerhande bierdingen. Snel naar Beerinabox.nl/quiz dus. Ga je nog meedoen? Veel succes en proost!


Views

300+

Slaapmutsje: Iskra Lawrence

Foto van 'H. Spatel'

3 SEP 2016

Wat H. Spatel betreft kunnen er niet genoeg vrouwen zijn en het liefst heeft hij ze in alle soorten en maten. Hij stuitte op Iskra Lawrence, blogger en model met een probleem.

Ze was 'te dik' om 'gewoon' model te worden en 'te dun' om plussize model te worden. Dus nu is ze bezig met een revolutie. Dat gaat gepaard met heel wat diverse foto's op Instagram. Waar H. Spatel met plezier naar kijkt en u graag het weekend mee laat beginnen.


Views

0

Lunchbabe: Maya Stepper

Foto van 'H. Spatel'

2 SEP 2016

Oeh la la, het is weer tijd voor Spatels lievelingsmoment van de dag: de lunch! Niet omdat hij zoveel honger heeft, hij heeft alleen trek in een fijne babe. En die vond hij in de blonde Maya Stepper.

Maya is een echte wereldreiziger met een Italiaans-Hongaarse afkomst, maar op dit moment bevindt zij zich op Bali. Daar is ze lekker veel in haar bikini aan het rondhangen en dat is precies iets wat Spatel wel kan waarderen. Eet smakelijk!


Views

0