In Beeld: Bikinivoorronde Miss Universe

18 december 2015 om 16:59 door H. Spatel
Namens Nederland doet de 20-jarige Jessie Jazz Vuijk een gooi naar de titel.

Tientallen van de best gelukte vrouwen ter wereld zijn momenteel in Las Vegas om zondag tijdens de Miss Universe-verkiezing te bepalen wie van hen zich de mooiste vrouw ter wereld mag noemen. Onder hen ook onze landgenote Jessie Jazz Vuijk, de huidige Miss Universe Netherlands.

Samen met kandidates uit landen van over de hele wereld mocht de 20-jarige Jessie Jazz vast in bikini over de loper in de voorrondes. En daar waren gelukkig ook fotografen bij. Wij verzamelden ruim zeventig bikinikiekjes van een groot deel van het deelnemersveld, dus je kunt jezelf een muisarm klikken.

Favorieten

Of Jessie Jazz erin slaagt zich onder de mooiste vrouwen ter wereld te scharen en de finaleronde haalt, weten we zondag. Bij de bookmakers behoort ze overigens niet tot de favorieten. De top 5 onder gokkers bestaat uit achtereenvolgens Miss Universe Australië Monika Radulovic, Miss Universe Brazilië Martina Brandt, Miss Universe India Urbashi Rautela, Miss Universe U.S.A. Olivia Jordan en Miss Universe Vietnam Pham Huong.

Wie van bovenstaande dames is jouw favoriet?

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!