In het nieuws

Fotoserie: Vrouwen strijden om titel Miss Universe

Camera videoFotoserie: Vrouwen strijden om titel Miss Universe

Kandidaten voor Miss Universe met van links naar rechts: Keity Brennan (Panama), Monique Brooks (Kaaimaneilanden), Nuka Karalashvili (Georgië), Carolyn Carter (Amerikaanse Maagdeneilanden), Zoey Ivory (Nederland), en Hawa Kamara (Sierra Leone). Foto: epa.

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

30 JAN 2017

De Française Iris Mittenaere werd maandag uitgeroepen tot Miss Universe. Raquel Pelissier uit Haïti eindigde als tweede.

In totaal deden 85 beeldschone vrouwen mee aan de verkiezing, waaronder de Nederlandse Zoey Ivory van der Koelen. Zij slaagde er niet in de finale te halen.

Van de 85 vrouwen werden dit jaar voor het eerst dertien vrouwen gekozen, die het grootste gedeelte van de drie uur durende show voor hun rekening namen.

De Thaise Chalita Suansane. Foto: epa.

Li ZhenYing uit China. Foto: epa.

De Nederlandse kandidate Zoey Ivory van der Koelen. Foto: epa.

De dertien mooiste vrouwen mochten zich opmaken voor een bikinironde. Foto: epa.

De Colombiaanse Andrea Tovar. Foto: epa.

Raquel Pellisier uit Haiti. Foto: epa.

De Amerikaanse Deshauna Barber. Foto: epa.

Winnares Iris Mittenaere. Foto: epa.

Andrea Tovar (Colombia), Iris Mittenaere (Frankrijk) en Raquel Pelissier (Haiti) houden elkaars hand vast in afwachting van de uitslag. Foto: epa.

Iris Mittenaere uit Frankrijk werd uiteindelijk tot winnaar gekroond. Foto: epa.


Views

4k+

Zoektocht Koen verder met honden en tip over meisje

Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

VANDAAG, 12:41

De zoektocht in Italië naar de vermiste Koen (17) uit Soest, richt zich zondag op camping annex vakantiepark Gasparina langs het Gardameer. Die camping ligt in de buurt van de camping waar Koen zelf verbleef. De politie zoekt daar langs het water, na een melding van een getuige die in dat park werkt.

De vrouw zegt dat ze Koen en een meisje met halflang haar heeft gezien toen ze vrijdagochtend vroeg van haar werk terugkwam. Vermoedelijk is hij met het meisje langs het strand gelopen om haar terug te brengen naar haar camping Lido. Daarna zou hij mogelijk via de weg koers hebben gezet naar zijn eigen camping, Eurocamping Pacengo. Volgens een woordvoerder van de familie zijn er vermoedens wie het meisje is en wordt er geprobeerd contact met haar te krijgen.

Zoekhonden


Views

700+

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

Vrouw ernstig gewond na verkrachting in Rotterdam

De vrouw werd rond 05.30 uur voor haar woning door een nog onbekende man aangevallen. Foto: ANP.

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Een jonge vrouw is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt nadat ze door een man is aangevallen en gewelddadig verkracht in Rotterdam.

Achtervolgd

De vrouw fietste rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal via de Maasboulevard naar haar woning in de Herman Bavinckstraat. Toen ze rond 05.30 uur bij haar woning aankwam, werd ze door een nog onbekende man aangevallen. De politie houdt er rekening mee dat de dader het slachtoffer heeft gevolgd vanaf het station.


Views

2k+

Na het weekend wordt het heel erg warm

Camera videoNa het weekend wordt het heel erg warm

Hoogstwaarschijnlijk krijgen we te maken met een hittegolf. Foto/ANP.

Foto van 'Hester Ramaker'

VANDAAG, 16:28

Het wordt heel erg warm! Dit weekend hebben we aangenaam weer gehad in heel het land. Na het weekend kunnen we een echte hittegolf verwachten. Het kan zelfs 36 graden worden.

Het wordt in een aankomende week flink zonnig en er komt warme wind. Het wordt dan geleidelijk aan ruim dertig graden. Neerslag hoeven we niet te verwachten. Dinsdag en woensdag komt de echte hitte opzetten en dat houdt dan ook een tijdje aan.

Hittegolf


Views

600+

17-jarige Nederlander vermist aan Gardameer

Het Gardameer in Italië. / Pixabay

Foto van 'metronieuws'

GISTEREN

Al meer dan dertig uur zijn de ouders en vrienden van de 17-jarige Koen van Keulen op zoek naar hem. De jongen uit Soest kwam donderdagnacht niet terug na een avondje stappen aan het Gardameer in Italië.

Avondje uit

Een shuttlebus bracht Koen en zijn vrienden donderdagnacht terug naar hun camping. Terwijl Koens vrienden uitstapten bij de juiste halte, wilde Koen nog even blijven zitten. Zijn vader vertelt tegen het AD dat de jongen een halte verder zou zijn uitgestapt en toen teruggelopen zou zijn naar de camping.


Views

2k+