Enorm mislukte parkeerpoging gaat viral

24 juni 2016 om 16:34 door Esther Zandberg
Enorm mislukte parkeerpoging gaat viral
Videostill

Welkom bij de eerste les: hoe niet de gestolen auto van je moeder te parkeren. Deze vrijdag kijken we naar het schoolvoorbeeld van een 16-jarige jongen uit Vancouver. Hij ging er met de Porsche van zijn moeder vandoor, maar wist in blinde paniek even niet meer hoe hij de auto het beste kon stallen.

Garage

In een video is te zien hoe de witte Porsche Cayenne herhaaldelijk tegen de muur van een garage wordt gereden. Na tientallen keren weet de bestuurder eindelijk de auto volledig in de garage te krijgen. De pijnlijke video werd in 24 uur al ruim 90.000 keer bekeken.

Vluchtpoging

Volgens de politie is de auto in het filmpje gelijk aan een auto die werd gebruikt voor een hit and run. De 16-jarige jongen nam de auto van zijn moeder mee en raakte tijdens zijn vluchtpoging een geparkeerde auto. De jongen reed door en vervolgens dus ook de auto van zijn moeder in de prak bij de garage. Dankzij de video kan de politie de twee incidenten aan elkaar linken, zo schrijft Huffington Post.

Hoogstwaarschijnlijk wilde de doerak de auto snel de garage weer inrijden, zodat zijn moeder niets van zijn aanrijding te weten zou komen. Het ironische is natuurlijk dat de jongen hiermee alleen maar meer schade maakte. Hopelijk kan hij er zelf binnenkort ook om lachen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!