Nachtmerrie: Reuzenrad verandert even in achtbaan

5 mei 2016 om 16:49 door Sabine de Lucht
Nachtmerrie: Reuzenrad verandert even in achtbaan
Ter illustratie: Vrouw in reuzenrad / Colourbox

Een reuzenrad is een typische rustige attractie waar je meestal je broodjes naar binnen werkt en van het uitzicht geniet. In het Ako Seaside Park in Japan was dat niet zo. Door de harde wind gingen twee cabines keer op keer over de kop.

Gesloten

Gelukkig was de attractie uit voorzorg al gesloten. Dat had het park maar al te goed ingeschat. Voor enkele seconden veranderde het reuzenrad in een achtbaan. Even was het spannend of de karretjes van de attractie zouden afvallen. Dat gebeurde gelukkig niet. Niemand raakte gewond.

Een toeschouwer filmde het incident en plaatste de beelden op Twitter:

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!