Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 18 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

Episch: McDonald’s komt met all you can eat

Naast het feit dat de frietsaus nooit en te nimmer genoeg is, is het aantal goudgele staafjes dat je krijgt bij McDonald’s eigenlijk ook maar teleurstellend laag. Je hebt trek, bestelt een patatje en na drie happen is je bakje ineens leeg. Tijd om er iets aan te doen, dachten ze in Missouri.

Daar opent binnenkort een McDonald’s zoals we hem nog niet kennen: een all you can eat-versie. In het nieuwe restaurant, dat ongeveer 600 vierkante meter beslaat, kan je patat naar hartenlust naar binnen werken. Ook kan je zelf je dessert samenstellen en broodjes en burgers zelf beleggen, meldt The St. Joseph News-Press.

Al dat eten kan je samenstellen en bestellen bij ‘digitale kiosks’ in het restaurant, die palen zie je ondertussen al wel vaker op verschillende locaties van de keten. In de vestiging in Missouri komt echter ook een ‘party room’. En nee dat is niet voor kinderfeestje, maar is een moderne kamer vol met banken waar je kan rondhangen.

https://www.facebook.com/stjoemcdonalds/posts/1145618548792843

Aan de befaamde kinderfeestjes is natuurlijk wel gedacht, het restaurant gaat jonge moeders trekken door overdag evenementen te plannen voor moeders en kinderen. Zoals speelclubjes met voorleesrondes. Ook zullen de speelgelegenheden voor de kleintjes uitgebreid worden, niet alleen meer een ballenbak en een glijbaan, maar ook videogames en lichtshows.

Eindeloos combineren

Die nieuwe designs en evenementen zijn leuk, maar het gaat natuurlijk om het eten. De mogelijkheden om bijvoorbeeld een burger samen te stellen zijn nu eindeloos, want je kan alles zelf combineren. Chris Habiger, die het restaurant bouwt, vertelde aan News-Press: „Er zijn echt honderden verschillende manieren om de burger van je dromen te bouwen. Als je je bestelling eenmaal hebt geplaatst, kan je een plekje zoeken en brengen we het eten naar je toe.”

Wij hopen dat dit concept heel snel de oceaan overwaait, zodat wij binnenkort ook onze hamburger kunnen samenstellen en zoveel patat kunnen eten als we willen! Met heel veel extra frietsaus natuurlijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.