Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Sport 26 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Man probeert journalist te kussen tijdens uitzending

Soms kom je iemand tegen die je het liefst gelijk zou zoenen. De meeste mensen doen dat dan niet. Maar daar dacht uitbundige supporter in Rusland iets anders over. De man wilde de vrouw kussen tijdens een verslaggeving van het WK, maar de verslaggever beet flink van zich af.

Wilde kus-actie

De Braziliaanse sportjournaliste Julia Guimarães deed in Rusland verslag van de wedstrijd tussen Japan en Senegal. Het komt wel vaker voor dat er bij livereportages nieuwsgierige mensen komen kijken. Een van de supporters dacht grappig te zijn en dook in beeld om de sportjournalist te kussen.

Julia Guimarães kon de actie niet waarderen en sprak de man gelijk streng toe: „Doe dat niet. Waag het niet om dat ooit nog eens te doen! Doe dit nooit meer, dit is niet oké!", zei ze tegen de man.

Verschrikkelijk

De journaliste vertelde dat dit in Brazilië nog nooit was gebeurd, maar dat het in Rusland al twee keer was voorgevallen. Ze voelde zich verschrikkelijk na het incident, ze snapt niet waarom mensen denken dat ze dit kunnen doen, meldt de BBC.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.