Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 7 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Winactie: een lichtgewicht, opvouwbare EBKE e-bike (t.w.v 895 euro)

Elke dag naar je werk fietsen zouden veel mensen wel willen, maar soms is 45 minuten op je omafiets toch nét te ver. Maar een e-bike kopen, dat is voor veel mensen ook weer zo’n stap. Vooral omdat de e-bikes die de meeste mensen kennen, grote bakbeesten zijn. Metro mag nu van EBKE een heel ander soort e-bike weggeven, namelijk een lichtgewicht, opvouwbaar model.

Met zo’n fiets onder je bips maak ook jij je fietsdoel makkelijk waar.

Win een lichtgewicht EBKE e-bike

Even over de fiets: het gaat hier om een van de nieuwste uitvoeringen van de EBKE e-bike, namelijk de geüpdatete versie van de populaire V1. De fiets weegt maar 18 kg en is dus (gedeeltelijk) opvouwbaar, zodat je ‘m mee kunt nemen op allerlei avonturen. De e-bike beschikt over een 250W motor en je scheurt daarmee gemakkelijk met 25 kilometer per uur over het fietspad, tot wel 40 kilometer lang.

Foto: EBKE

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook zo’n lichtgewicht e-bike winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 12 juni, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.