Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 31 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Vaderdag komt eraan – win een LEGO Vrijheidsbeeld of Hokusai Wave

Ook zo’n vader die alles al heeft en voor Vaderdag ‘niets’ wil hebben? We snappen je probleem. Toch wil je natuurlijk met een beetje een origineel cadeau aan komen zetten, in plaats van weer een nieuwe boor, luchtje of zelfgemaakte tekening. Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je met deze LEGO-winactie.

Metro mag van de LEGO ® Groep namelijk zes LEGO-pakketten weggeven. Drie keer het Vrijheidsbeeld en drie keer de Hokusai Wave (beide t.w.v. 99,99 euro). Welke je wint, komt neer op willekeur.

Win LEGO Vrijheidsbeeld of Hokusai Wave

Beide pakketten en LEGO-bouwwerken zijn een prachtige toevoeging aan je interieur én het is ook nog eens gezellig om samen zo’n werk in elkaar te zetten. Gooi een muziekje op en je bent zo een paar uurtjes samen bezig.

De golf krijgt een 3D-effect door de verschillende lagen van het bouwwerk en door de lijst die je erbij geleverd krijgt, heb je meteen de finishing touch. Het Vrijheidsbeeld is uitermate geschikt voor New York (of Amerika in z’n geheel)-liefhebbers of gewoon fans van de statige architectuur.

winnen, winactie, lego, hokusai wave
Foto: LEGO

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook op Vaderdag je vader verrassen met zo’n LEGO-pakket. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 5 juni, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. We kunnen niet garanderen dat het pakket vóór Vaderdag in huis is, maar je hoort aan het begin van de week wel meteen of je wint.

Win je niet, dan vind je het Vrijheidsbeeld hier en de Hokusai Wave hier.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.