Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Origineel Moederdagcadeau nodig? Win een jazzkwartet of wildboeket van LEGO

Moederdag staat weer voor de deur (14 mei voor degenen die wat vergeetachtig zijn), maar het verzinnen van een Moederdag-cadeau kan best lastig zijn. Zeker als je zo’n moeder hebt die ‘alles al heeft’ of ‘alleen maar liefde’ wil. Het zijn stuk voor stuk schatten, maar zulke uitspraken maken het lastig om met een leuk, origineel cadeau op de proppen te komen. Maar gelukkig is daar Metro. Van de LEGO ® Groep mogen wij namelijk een jazzkwartet en een mooi boeket weggeven. In LEGO blokjes uiteraard.

Te winnen zijn drie jazzkwartet LEGO pakketten, ter waarde van 99,99 euro. Ook mogen we drie LEGO boeketten weggeven, die kosten in de winkel 59,99 euro. Welke je wint, komt neer op willekeur.

Win een jazzkwartet of wildboeket van LEGO

Het jazzkwartet, bijvoorbeeld, is niet zomaar een simpel dingetje. Je stelt namelijk de perfecte band samen, met alle instrumenten die daarvoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een drumstel, piano, bas en trompet. Daarnaast maak je ook alle muzikanten en geef je ze de houdingen waarvan jij denkt dat ze het beste, meest dynamische beeld maken.

winactie, lego, moederdag

En dus een bosje bloemen: dat kan elke moeder wel waarderen. Maar het jammere eraan is dat ze sneller dan je lief is, dood gaan. Het boeket van LEGO zal niet snel slapjes gaan hangen, maar geeft je huis wel dezelfde gezelligheid als een ‘echt’ boeket dat doet. En handig: de stengels zijn verstelbaar, zodat ze in elke vaas passen.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook op Moederdag je moeder verrassen met zo’n LEGO-pakket. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met woensdag 10 mei, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. We kunnen niet garanderen dat het pakket vóór Moederdag in huis is, maar je hoort woensdag wel meteen of je wint. Dan is een lief kaartje met ‘het cadeau komt later’ ook oké, lijkt ons.

Win je niet, dan vind je het wildboeket hier en het jazzkwartet hier.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Origineel Moederdagcadeau nodig? Win een jazzkwartet of wildboeket van LEGO
Sluiten