Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 21 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Winactie: het is Nationale Bedankdag, maak kans op een merci-pakket

Hoe vaak bedank jij je moeder voor alles dat ze voor je doet, of die ene vriendin die altijd naar je luistert? Of dat nou één keer is, of elke keer als je die persoon ziet: het kan altijd net een keertje vaker. Vandaag is het Nationale Bedankdag, dus het ideale moment om die ene persoon eens te bedanken voor alles dat ze voor je betekenen. En wij hebben daar een wel heel passende winactie bij.

Metro mag namelijk vijf chocoladepakketten weggeven. In elk pakket zitten drie grote dozen merci (450 gr), vijf kleine dozen merci (250 gr) met speciale limited edition bedankcovers, 2 zakken merci-petits, een T-shirt met leuke bedrukking zoals ‘topper’ of ‘kanjer’, en een aantal bedankkaartjes. Als je wint, mag je het pakket natuurlijk ook gebruiken om jezelf eens te bedanken. Self care is immers helemaal in tegenwoordig.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook iemand of jezelf bedanken met zo’n pakket. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 26 september, 12.00 uur. Daarna krijgen de vijf winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Winactie: het is Nationale Bedankdag, maak kans op een merci-pakket
Sluiten