Meike van Zandvoort
Meike van Zandvoort Winacties 12 okt 2021

Winnen: 5×2 kaarten voor Top100 DJs Awards in AFAS Live

Toevallig morgenavond nog niks te doen? Top, want in AFAS Live is er dan een exclusieve, alternatieve show: Top100 DJs Awards. Er is slechts plek voor een beperkt aantal danceliefhebbers om bij de bekendmaking van de nieuwe nummer 1 dj van de wereld te zijn, maar Metro mag 5 x 2 kaarten weggeven.

Naast de bekendmaking van de winnaars komen ook onder andere Armin van Buuren, de nummer 1 dj van vorig jaar, Afrojack en Don Diablo een set draaien.

Winnen: kaartjes voor ADE in AFAS Live

Het evenement rondom de jaarlijkste award-uitreiking vindt plaats op woensdag 13 oktober in AFAS Live. Een belangrijke dag voor dj’s van over de hele wereld, met maar een beperkt aantal stoelen voor bezoekers. Daarom zal de hele show ook te volgen zijn via een livestream, waar vorig jaar zeven miljoen mensen van over de hele wereld naar keken. Kortom: hier wil je bij zijn.

afas live, ade, top100 djs awards, winactie
De Top100 DJs Awards. Foto: ALDA

Naast de aankondiging van de Number One DJ, zullen ook awards worden uitgereikt in de categorie Highest Entry, Most Streamed Artist en Diversity. Volgens Allan Hardenberg, directeur en oprichter van festivalorganisator ALDA, kun je een „grootse en imponerende show” verwachten. „We kunnen niet wachten om de bezoeker en artiesten, die we al zolang moeten missen, weer welkom te heten.”

Meedoen

Wil jij erbij zijn? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je gegevens achterlaten. Om meer kans te maken, is het slim om je ook even in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wees er wel snel bij, want de winactie loopt maar tot middernacht (12 oktober 23.59 uur dus). Zorg er dus voor dat je morgenochtend je mailbox goed in de gaten houdt, en wie weet sta jij morgenavond wel in AFAS Live.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Winnen: 5×2 kaarten voor Top100 DJs Awards in AFAS Live
Sluiten