Metro
Metro Winacties 22 dec 2020 / 15:03 uur

Winactie: Pathé Thuis-codes voor Alles is zoals het zou moeten zijn en Honest Thief

Filmliefhebbers opgelet! Metro verloot tien keer een Pathé Thuis-code voor de films Alles is zoals het zou moeten zijn én Honest Thief. De winnaars kunnen de films bekijken via Pathé Thuis.

De bioscopen zijn gesloten, maar zo kun je toch genieten van een filmbeleving aan huis. Hoef je zelf alleen nog maar de popcorn te halen.

1. Alles is zoals het zou moeten zijn

Deze film is een ultieme feelgoodfilm voor de feestdagen, naar de bestseller van Daphne Deckers. Het verhaal gaat over Iris (Barbara Sloesen) die na de geboorte van haar kind te horen krijgt dat haar vriend Pieter (Jelle de Jong) met een ander naar Afrika vertrekt. Alleenstaande moeder Iris heeft het er maar moeilijk mee. Ze raakt verwikkelt in een strijd van zelfmedelijden en alcoholgebruik.

Haar baan in de televisiewereld en sociale leven staan hierdoor onder druk. Totdat ze hondenuitlater Douwe (Jan Kooijman) ontmoet. Eigenlijk staat hij ‘ver beneden haar stand’, maar toch krijgt ze geen genoeg van zijn charmes. Iris krijgt haar leven weer op de rails en vindt ware liefde.

Bekijk hier de trailer:

2. Honest Thief

Na Taken (franchise) is Liam Neeson helemaal terug in Honest Thief. Hier speelt hij de eerlijke dief die maar liefst twaalf banken heeft beroofd in zeven Amerikaanse staten. De buit is dan ook hoog: 9 miljoen dollar. In de actiefilm is Tom (Liam Neeson) bereidt om zichzelf aan te geven en zijn winst in te leveren voor een verkorte straf, en dat allemaal voor de liefde. Met de vrouw van zijn dromen, Annie (Kate Walsh) wil Tom een leven opbouwen zonder te hoeven liegen over zijn verleden.

De FBI gaat akkoord, maar dan besluiten twee FBI-agenten Nivens en Hall het over een andere boeg te gooien. Ze hebben het gemunt op het gestolen geld van Tom en proberen hem uit de weg te ruimen – plottwist! Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Bekijk hier de trailer:

Kans maken?

Kans maken op een unieke code voor zowel Alles is zoals het zou moeten zijn én Honest Thief? Laat dan hieronder je gegevens achter (deze worden nergens anders voor gebruikt). Doe dat vóór donderdag 24 december 12.00 uur. Heb je gewonnen, dan laten we je dat voor Kerstmis nog weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Winactie: Pathé Thuis-codes voor Alles is zoals het zou moeten zijn en Honest Thief
Sluiten